ART PREPORUKA

PODGORICA: Promocija spota za ,,Svilenu pjesmu” održana u hotelu ,,CentreVille”

Foto: Privatna arhiva

U hotelu Centreville u Podgorici sinoć je održana promocija ,,Svilene pjesme” koju izvodi Neno Belan.
Spot je realizovan uz pomoć TO Tivat i tim povodom se okupljenim predstavnicima medija i gostima obratila Dejana Stjepčević koja je podsjetila na jedan broj aktivnosti organizacije, te zahvalila autorima, izvođaču i režiserima na predivnoj turističkoj razglednici koju je dobila cijela Boka i grad Tivat sa kojom će se moći predstaviti na pravi način na budućim sajmovima turizma, uz želju da se i u budućem periodu ostvare slične saradnje.
Neno Belan, koji je podsjetio na saradnju sa grupom ,,Perper” koja je započela prije 20 godina, rekao je da se na prijedlog Momčila Zekovića rado odazvao da otpjeva predivnu „Svilenu pjesmu“ za njegov autorski projekat „Džep sa tajnama“.
– Nakon izvođenja kompozicije na promociji koja je upriličena 2017. godine u nacionalnom teatru radostan sam što je došlo do prilike da spot bude snimljen u rodnom gradu mog pokojnog oca. Uživao sam prilikom snimanja – ispričao je nekoliko anegdota sa snimanja i predstavio prijateljicu Tivćanku Sofiju Tomičić koja mu je bila partnerka u spotu.

Foto: Privatna arhiva

Momčilo Zeković je, zahvaljujući gostima, podsjetio da je aranžman pjesme uradio Saša Gajić, da su režiseri spota Branko Maljević i Dejan Senić, a da je za kolorizaciju bio zadužen Danila Pervov, koji i čine tim Bubulj produkcije. Uz veliku zahvalnost TO Tivat okupljenima je otkrio da su u planu i naredni projekti a sve kao plod saradnje sa ovim timom na projektu „Džep sa tajnama“ ali i novim kompozicijama koje očekuju ekranizaciju.