DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Suvi kolovozi, duž rijeka i kosina mogući sitni odroni

Saobraćaj se u našoj zemlji obavlja po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, a na putevima koji vode pored rijeka i kosina moguća je pojava sitnijih odrona. Na putevima na kojima se izvode radovi na sanaciji ili rekonstrukciji puta promijenjen je režim saobraćaja zbog čega se savjetuje oprezna vožnja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.
Zbog radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-6, dionica Trubjela-Vilusi, dolazi do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 09.00 do 11.00 i od 14.00 do 16.00 sati. Van ovih termina, saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu izvođenja radova.
Na putnom pravcu Ulcinj-Krute, zbog rekonstrukcije puta, radnim danima doći će do potpune obustave saobraćaja za sve vrste vozila i 23. aprila u terminu od 09.00 do 17.00 sati i 22,24. i 25. aprila od 08.00 do 12.00 sati.
Do 15.juna, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji mag. puta M-21 Barski Most -Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Na magistralnom putu Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatarbašča, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog izvođenja radova.
U toku su radovi na magistralnom putu M-9, dionica Andrijevica-Plav, lokalitet Suceska. Promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.