MAGAZIN PREPORUKA

OTKRIVENA GLUMAČKA EKIPA JUBILARNOG NASTAVKA O DŽEJMSU BONDU: Kreg, Fajns, Malek…

Vila Iana Fleminga na Jamajki (foto: Twitter/James Bond)

Glumačka ekipa i lokacije jubilarnog, 25. nastavka o Džejmsu Bondu, otkriveni su danas u javljanju ekipe uživo sa Jamajke i to iz vile pisca romana o Džejmsu Bondu Iana Fleminga. Jamajka je značajna i po tome što je na njenoj plaži Lafing voters sniman ,,Dr. No”, kada je u ulozi Bonda bio Šon Koneri, a Bond djevojke Ursula Andres, a biće, uz Norvešku, Italiju i London, mjesto na kojem će se snimati i 25. nastavak o Bondu.
Svi su se pobrinuli da ovaj jubilarni nastavak bude spektakularan, pa se tako vraćaju Danijel Kreg, Rejf Fajns kao M, Rori Kinir kao Taner, Ben Višou kao Kju, Naomi Heris kao Manipeni, Lea Sejdiu kao dr Madlin Svon, Džefri Rajt kao Feliks Lejter, a tu su i Ana de Armas, Lašana Linč, Dali Benšala, Bili Magnusen, Dejvid Denkik i Rami Malek.
Malek je obećao fanovima filmova o Džejmsu Bondu da Bondu neće biti lako sa njegovim likom u ovom filmu. Kinir je dodao je da je uzbuđen što se vraća u lik pravog heroja, Tanera. Presrećan je i Višo što se vraća ulozi Kjua, ljubitelja mačaka. Raduje se povratku u rolu M-a i Rejf Fajns.
– Ne mogu vam reći ništa o svojoj ulozi. Osjećam se kao da radim za Pentagon – rekao je Dejvid Denkik.
Režiser je Keri Džodži Fukunaga. Producenti su Majkl Vilson i Barbara Brokoli. Scenaristi su Nil Pervis, Robert Vejd, Skot Berns i Fibi Voler-Bridž.
B.R.