DRUŠTVO PREPORUKA

MOTO KLUB ,,BEZBJEDNOST”: Uskoro snimanje spota za pjesmu ,,Ne brže od ljubavi”

Moto Klub ,,Bezbjednost” predstavio se na Sajmu u okviru 37. Nautic Show događaja koji jezavršen u Budvi. Planiraju, kako ističe predsjednik ovog Moto Kluba, Dejan Šofranac, da uskoro snime spot za pjesmu ,,Ne brže od ljubavi”, a čeka ih i mnogo drugih aktivnosti humanitarnog karaktera.

-Do juna ove godine planiramo snimanje video spota za pjesmu ,,Ne brže od ljubavi“, a do kraja godine  još dobrovoljnih davanja krvi, humanitarnih akcija, a ono na što smo posebno ponosni je što ćemo od 18. do 22. septembra biti domaćini za stotinjak motociklista iz cijele bivše Jugoslavije, te ih četiri dana ugostiti i pokazati im ljepote Crne Gore – kazao je Šofranac.

Pored ovoga, u planu je i organizovanje treninga bezbjedne vožnje za građanstvo, a uz pomoć TO Budva, organizovaće i karneval motora.

Kada je riječ o treninzima, do sada su organizovali ,,Trening bezbjedne vožnje” – osnovni nivo za građanstvo koji se sastoji od teoretskog dijela koji traje četiri sata i poligona koji simulira realne situacije u saobraćaju – osam sati. Treninge vode licencirani treneri bezbjedne vožnje Samo Rep iz Slovenije, koji je višestruki prvak bivše Jugoslavije poligonske vožnje, i Vitomir Golusin iz Beograda – objasnio je Šofranac.

 

Moto Klub Bezbjednost prepoznatljiv je i po velikom broju humanitarnih aktivnosti, kao što su MotoDedaMraz u kojoj su prikupljana sredstva za djecu Dječijeg doma ,,Mladost” u Bijeloj, posjeta ,,Centra Za Prava Djeteta” u Podgorici i uručenje poklona, učešće na donatorskoj večeri ,,Nisu zaboravljeni”, i brojne druge.

Kako najavljuju, u planu je organizovanje još humanitarnih akcija, kao i dobrovoljnih donacija krvi.

-Kada bi svako uradio bar malo, za nekoga bi to moglo značiti čitav život. Pokrenimo se, udružimo se i pomognimo onima kojima je pomoć najpotrebnija- poručio je Šofranac.

 

Podsjećamo, NVO Moto Klub Bezbjednost je osnovan juna 2017. godine, u cilju promocije bezbjedne vožnje. Ovaj klub sada broji 53 člana, što ih čini najbrže rastućim Moto Klubom u Crnoj Gori.

 

Mn.M.