Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Pretežno mokri kolovozi, duž klisura i usjeka mogući sitni odroni


Saobraća se po pretežno mokrim kolovozima. Duž klisura i usjeka skrećemo pažnju na pojavu sitnih odrona. Neophodno je vožnju prilagoditi trenutnom stanju na putu i poštovati pravila saobraćaja. Na putevima na kojima se izvode radovi na sanaciji ili rekonstrukciji puta promijenjen je režim saobraćaja zbog čega se savjetuje oprezna vožnja i poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.
Zbog radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-6, dionica Trubjela-Vilusi, dolazi do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 09.00 do 11.00 i od 14.00 do 16.00 sati. Van ovih termina, saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu izvođenja radova.
Na putnom pravcu Ulcinj-Krute, zbog rekonstrukcije puta, radnim danima doći će do potpune obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 08.00 do 12.00 sati. Za dane vikenda (subota i nedelja) saobraćaj će se obustavljati od 09.00 do 17.00 sati.
Zbog izvođenja radova na sanaciji mosta Melještak, na magistralnom putu M-2 Podgorica-Kolašin, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Do 15.juna, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji mag. puta M-21 Barski Most -Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Na magistralnom putu Debeli Brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatarbašča, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog izvođenja radova.