ART PREPORUKA

SLAVKO KALEZIĆ ZA MNE MAGAZIN: Novi singl 14. maja, za Tel Aviv pripremam vrhunski isproduciran nastup

Foto: Nada Vojinović

Multimedijalni umjetnik Slavko Kalezić predstavljao je Crnu Goru na ,,Pjesmi Evrovizije“ u Kijevu 2017. godine sa numerom ,,Space“.
Ovoga puta vraća se u Tel Aviv i na ,,Eurosong“ kao gost. Nastupiće 17. maja, dan uoči finala, na velikom evrovizijskom koncertu u Euro Clubu u Tel Avivu.
Pored njega, biće tu Šarlot Pereli, Emeli de Forest, Hera Bjork, Selma, Krista Zigfrids, Širi Majmon, Harel Skat, Nadav Gueđ, Mej Fajngold, Imri Ziv, Moran Mazor i Riki Ben Ari.
Organizatori najavljuju nešto što do sada nije viđeno, u produkcijskom i svakom drugom smislu. Kalezić za naš portal najavljuje mnoga iznenađenja.

Foto: Nada Vojinović

– Ne mogu da opišem količinu radosti i euforije koju osjećam. Moj veliki povratak u Tel Aviv nakon što sam prije dvije godine, tokom moje evrovizijske turneje, doživio zvjezdane trenutke. U Izraelu imam mnogo poštovalaca mog lika i djela. Zasigurno će se na repertoaru naći ,,Space” koji je postao, bez lažne skromnosti, evrovizijski hit. Vrhunski isproduciran nastup spremam – kaže Kalezić za MNE magazin.
Za kostim će, dodaje on, biti zadužena naša istaknuta modna dizajnerka i moja prijateljica Marina Banović Džuver i spremamo jedan revolucionarni momenat.

Foto: Nada Vojinović

– I te kako želim da se odužim izraelskim fanovima za svu ljubav i podršku koju dobijam. Mom timu se pridružio naš muzičar i mužički producent Bojan Jovović i već tri mjeseca ,,krčkamo” moje nove muzičke poduhvate. Izuzetno talentovan čovjek i vizionar u svom poslu. Njegov Nevis music studio je mjesto gdje vrlo posvećeno i studiozno radimo na mojoj novoj muzici. Spremite se – poručuje naš sagovornik.
On putem društvenih mreža najavljuje iznenađenje i za 14. maja.
– Ekskluzivno za MNE Magazin otkrivam da se radi o mom novom singlu koji izlazi tog dana. Za mene poseban datum. Nešto neočekivano. Za sada toliko – kaže Kalezić.
B.R.

kud duga