MAGAZIN PREPORUKA

PODGORICA: April u CentreVille Hotel&Experiences i The Living Room

CentreVille Hotel & Experiences i The Living Room u Podgorici predstavili su aprilski kalendar događaja najavljujući kvalitetan provod i ugođaj.

Neša Galija u dnevnoj sobi

“Još uvijek sanjam”, “Dodirni me”, “Stare trube” samo su neke od kultnih pjesama koje će 19. aprila za sve posjetioce The Living Room-a interpretirati Nenad Milosavljević, poznatiji kao Neša Galija.

-Pozivamo Vas da 19. aprila zajedno uživamo u akustičnom koncertu od 21 sat. Uz dobro poznate zvuke kultnih pjesama grupe Galija, kod nas ćete se zaista osjećati kao u svojoj dnevnoj sobi – istakao je Stojan Karadžić, menadžer The Living Room-a.

Svoje mjesto gosti mogu rezervisati putem mail adrese [email protected] ili pozivom na broj 068 800 251.

Vikendi aprila – DJ četvrtkom, petkom i subotom

Svakog četvrtka od 21 sati DJ Felix će se pobrinuti da goste uvede u vikend pozitivnim vibracijama njegovog prepoznatljivog zvuka. DJ Ćoske i violinistkinja Tanja Bogdanović će svakog petka priređivati ugođaj za pamćenje, dok će groznicu (svake) subotnje večeri i nezaboravan provod, omogućiti saksofonista koji će biti pratnja DJ-u.

Gin Tonic Mania

April najavljuje lijepo vrijeme i potrebu za sve češćim osvježenjem. S tim u vezi, The Living Room tim je pripremio adekvatnu promociju, te će svi gosti tokom cijelog mjeseca moći da konzumiraju popularni Gin Tonic za samo dva eura, svakog dana tokom aprila.

Doručak za 5!

-Da bi april učinili još posebnijim, CentreVille Hotel & Experiences se pobrinuo da obraduje svoje goste koji će od danas pa do posljednjeg dana mjeseca imati priliku da uživaju u doručku uparenim sa đusom i kafom. Računica je jednostavna: doručak, đus i kafa za pet eura. Ponuda će biti aktuelna svakog dana od osam do 12 sati u The Living Room-u – ističu iz podgoričkog hotela.

Iz CentreVille-a poručuju da se za sve dodatne informacije o posebnim ponudama i aktuelnostima, zainteresovani mogu obratiti hotelu na adresu [email protected], putem telefona +382 20 684 000, a više informacija o ponudama mogu naći i na facebook i instagram stranici hotela CentreVille, kao i na facebook i instagram stranici lounge bara The Living Room.

PR