DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Suvi kolovozi, rekonstrukcije magistralnih puteva

Danas je na putevima u Crnoj Gori saobraćaj umjerenog inteziteta, i odvija se po mjestimično mokrim kolovozima, a duž klisura i kanjona iz Auto moto saveza savjetuju oprezniju vožnju zbog odrona.

Zbog radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-6, dionica Trubjela-Vilusi, dolazi do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 09.00 do 11.00 i od 14.00 do 16.00 sati. Van ovih termina, saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu izvođenja radova.
Privremeno, počev od 21.3. do 28.3, zbog izvođenja asfalterskih radova na magistralnom putu M-2, dionica Krtolska raskrsnica-Petrovac,,odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.
Na pravcu dionica Ulcinj-Krute, zbog rekonstrukcije puta, od ponedjeljka 18.03. do 24.03. doći će do totalne obustave u terminu od 08.00 do 12.00 sati.
Zbog izvođenja radova na sanaciji mosta Melještak, na magistralnom putu M-2 Podgorica-Kolašin, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Na magistralnom putu Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatarbašča, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog izvođenja radova.