Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

CENTREVILLE: Turističkim vodičima predstavljen najsavremeniji kompleks u Podgorici

Proteklog vikenda CentreVille Hotel & Experiences i The Living Room ugostili su grupu turističkih vodiča specijalizovanih za teritoriju Glavnog grada. Pored velikog broja aktivnosti organizovanih ovog mjeseca, ekipa hotela CentreVille se potrudila da priredi ručak koji je okupio vodiče i upoznao ih sa konceptom jednog od savremenih obilježja Glavnog grada, The Capital Plazom koja je ujedno i dom hotela CentreVille.
The Capital Plaza je savremen, atraktivno dizajniran i jedinstven multifunkcionalni kompleks koji zadovoljava sve potrebe profesionalnog i porodičnog života. Ovaj energetski efikasan kompleks je budućnost arhitekture i tehnički najsavršenija građevina koju je Crna Gora ikada poznavala. U pitanju je mjesto gdje se kompanije, kulture i nacije mogu povezati, komunicirati i sarađivati, a ovaj kompleks iz dana u dan bivasve posjećeniji, te je samim tim postao nezaobilazna stavka na turističkoj mapi Podgorice.
The Living Room – lounge bar hotela CentreVille odavno je prepoznat kao ključno mjesto okupljanja i zabave, a time je zaslužio epitet omiljene dnevne sobe u gradu. Ovog puta Living Room je bio mjesto okupljanja za sve vodiče specijalizovane da Podgoricu predstave na najbolji mogući način svim ljudima koji izraze želju da budu njeni gosti, pa bar i nakratko. S ciljem da zajedničkim djelovanjem promovišu Podgoricu i njenu okolinu, CentreVille Hotel & Experiences pružio je jedinstveno iskustvo.
– Okupili smo se sa istim ciljem – da promovišemo Glavni grad kao jedinstvenu turističku destinaciju koja ima raznoliku ponudu. Kako bismo bili uspješni u ovom podvigu, jasno je da moramo zajedno sarađivati, biti jedni drugima preporuka, odabrati najbolje od najboljeg, i takav proizvod gostima ponuditi – istakla je Jelena Ognjenović, direktorica hotela prilikom svog obraćanja turističkim vodičima.
Gosti su imali priliku da uživaju u ručku od šest sljedova uparenim sa crnogorskim vinima koja su dio ponude The Living Room-a. Oduševljenje gostiju bilo je očigledno, a razlog tome je upravo što su predstavljena jela sa novog menija. Za meni, koji se iz sezone u sezonu mijenja i sa pažnjom prilagođava našim posjetiocima pobrinuo se šef kuhinje Saša Popović, kao i kuhinjsko osoblje.