ART PREPORUKA

JEDNA OD NAJEMOTIVNIJIH BALADA: Sergej Ćetković snimio spot za pjesmu “Ljubav”


Jedan od najpriznatijih i najpopularnijih regionalnih kantautora, Sergej Ćetković je, tokom proteklog vikenda, u prelijepom ambijentu mediteranskog naselja “Luštica bay” i hotela “Čedi” u Tivtu, snimio veoma atraktivan video spot za svoju najnoviju pjesmu “Ljubav”, koja, definitivno, predstavlja značajan pomak u karijeri jedne od najvećih zvijezda pop muzike na ovim prostorima.
Ostajući dosljedan svom prepoznatljivom stilu, koji godinama njeguje, Sergej, ovog puta, ipak, pravi neuobičajen i veoma delikatan korak, kako po pitanju same numere, tako i spota koji će veoma iznenaditi publiku, prije svega u smislu simbolike, emocije i poruke koju će poslati.

-Ono što u ovom trenutku možemo otkriti jeste da će ova pjesma i spot pokazati da se prava ljubav može otpjevati i pokazati i bez glasa. Na koji način, saznaćemo već kroz nekoliko dana, kada spot premijerno bude predstavljen na oficijelnom YouTube kanalu Sergeja Ćetkovića, koji potpisuje muziku i tekst ove predivne balade. Aranžman su radili Marko Milatović i Vladan Popović Pop, a za sjajnu ekranizaciju, koja gotovo da prerasta u emotivnu filmsku priču, je zadužen Dušan Ivanović, autor mnogih nagrađivanih filmova i reklama – najavili su iz PR tima ovog pjevača.


-Ova pesma predstavlja nešto zaista posebno u mojoj dosadašnjoj karijeri. Balade me uvijek najviše inspirišu, ali se pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju, da vas pri svakom slušanju uvek iznova potpuno pomjere, ne događaju toliko često. Ova je upravo takva. Raskošna, iskrena, duboka do te mjere da je možda i nepotrebno opisivati je riječima. Iz tog razloga sam želio da je isprati potpuno neočekivan, vrlo simboličan i dirljiv spot koji će, siguran sam, poslati veoma važnu poruku. “Luštica bay” je bio pravi izbor lokacije, prije svega zbog čarobne atmosfere ovog “novog grada na Jadranu”, čija prelijepa marina, šetalište i sofisticiran i atraktivan ambijent svemu daju posebnu draž. Radujem se skoroj premijeri pjesme i spota i reakcijama publike – rekao je Sergej povodom svog novog “poklona” poštovaocima njegove muzike.

kud duga