MAGAZIN PREPORUKA

HOTEL SPLENDID: Sergej Ćetković održao osmomartovski kocert pun romantičnih emocija (foto)

 

Crnogorkama, brojnim gošćama iz regiona i njihovim  pratiocima Sergej Ćetković održao je tradicionalni osmomartovski koncert u hotelu Splendid.

Numerom  “Oči nikad ne stare” je otvorio veče puno romantičnih emocija. Pjevajući svoje najveće hitove među kojima “ Dva minuta ““Korov”,” Novembar “ “Nazovi me”…podigao je na noge sve goste.

Pjevač koji u ovom elitom hotelu nastupa od 2013-te sa jedinom pauzom 2018-te od starta je napravio sjajnu atmosferu. Pjevajući svoje najveće hitove ustalasao je kompletnu dvoranu i praktično sve vrijeme bio “opkoljen” mobilnim telefonima, kojima se bilježio svaki tren njegovog nastupa .

-Koncert je bio bolji nego ikad, a godinama dolazim na njegove nastupe u ,,Splendidu“ – bio je najčešći komentar oduševljenih gošći. 

Sergej je, na pitanje da li je posebno bio inspirisan činjenicom da, mada radno, slavi rođendan, kao i time što je imao podršku svojih kćerki i supruge, uz zagonetni osmijeh, rekao:  “Od svega pomalo!“

Rođendansku tortu u obliku koncertnog klavira sa dva čokoladna mikrofona za kćerkice koje su sve vrijeme pjevale sa tatom iz prvog reda, podijelio je sa gostima hotela i zahvalio publici na iskrenim emocijama.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac