DRUŠTVO PREPORUKA

NORMAL COMPANY: Predstavljen projekat stambeno – poslovnog kompleksa „Ljubović Hill Homes”

U hotelu Hilton Podgorica Crna Gora, kompanija Normal danas je predstavila projekat stambeno – poslovnog kompleksa ,,Ljubović Hill Homes” , koji će tokom naredne dvije godine biti izgrađen u podnožju brda Ljubović.

Dubravka Dedić, u ime  Normal Company, istakla je da  projekat Ljubović Hill Homes predstavlja harmoničan razvoj Podgorice, i da će ovaj objekat postati novi simbol Glavog grada.

-Radeći na ovom projektu, kompanija Normal stavila je akcenat na kvalitet kolektivnog stanovanja u potpuno novoj dimenziji. Projekat ,,Ljubović Hill Homes” predstavlja harmoničan razvoj Podgorice, uravnotežen i brižljivo povezan, s prirodnim okruženjem u harmoniji sa slavnom istorijom grada. Svojom ponudom koncepta, kompanija Normal se nada da će stanovnicima podariti sasvim novi simbol Glavnog grada – kazala je  Dedić.

Menadžerka prodaje kompanije Normal, Slađana Dragović istakla je da je interesovanje za ovaj projekat izuzetno veliko, a izgradnja samog kompleksa trajaće dvije godine.

– Stambeno-  poslovni kompleks,, Ljubović Hill Homes” obilježiće ovaj dio grada i upotpuniće tržišnu ponudu kvalitetno napravljenih i pozicioniranih stambeno – kompleksnih jedinica. Kupovinom stana ili poslovnog prostora u našem kompleksu dolazite u moderno zdanje koje karakteriše izuzetna povezanost sa svim gradskim sadržajima. Ono što je od izuzetne važnosti jeste to što se kompleks nalazi u sklopu brda Ljubović i što će našim kupcima i posjetiocima omogućiti da ,,dišu punim plućima”. Interesovanje za ovaj projekat je veliko, a izgradnja kompleksa trajaće dvije godine. Svi zainteresovani mogu dobiti detaljnije informacije u sjedištu naše kompanije, biznis centru Hilton u Ulici slobode broj dva, ili putem kontakata koji se nalaze na našim online kanalima. Investirajte svoj novac sigurno – poručila je Dragović.

Arhitekta Sanja Subačev kazala je da će se kompleks sastojati od dva šestospratna objekta sa centralnim dvorištem. U prizemlju će se nalaziti poslovni prostori, a u podzemnom dijelu garaže.

– Stambeno-  poslovni kompleks ,,Ljubović Hill Homes” će se sastojati od dva objekta, objekta ,,A” i nešto manjeg objekta ,,B” sa podzemnom garažom ispod čitave urbanističke parcele. Na šest etaža i u šest ulaza raspoređeno je 240 stambenih jedinica različite strukture. U krugu se nalaze garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi površine od 28 do 100 kvadratnih metara. U prizemlju se nalazi ukupno 40 poslovnih prostora površine od 25 do 132 metara kvadratnih. Kompanija Normal već ima iskustva sa izgradnjom objekata visokog kvaliteta kao što su hotel Hilton i poslovno stambeni objekat preko puta hotela Premijer, a samim tim nećemo imati poteškoća da već stečena iskustva primijenimo i na ovom objektu. Moderna organizacija stanova pruža visoko funkcionalna rješenja, racionalno iskorošćen prostor. Sve stanove će odlikovati vrhunski kvalitet završnih radova, upotreba najsavremenijih materijala i prvoklasne zidne i podne obloge – saopštila je Subačev.

Uslijedila je i video-prezentacija budućeg objekta, sa podsjećanjem na prethodne uspješno realizovane projekte.

-,,Ljubović Hill Homes” je jedan od naših najvažnijih projekata u narednom periodu. Ovaj projekat predstavlja idealan spoj stanovanja i poslovanja naročito zbog širokog spektra raznovrsnih sadržaja bez kojih je teško zamisliti kvalitetan i ugodan život ljudi svih generacija i životnih stilova. U neposrednoj blizini nalaze se vaspitne, obrazovne i zdravstvene institucije na svim nivoima, objekti za odmor i zabavu, sport i rekreaciju, kao i ugostiteljski sadržaji. Laganom šetnjom za par minuta stiže se u obližnji tržni centar i na zelenu pijacu – istaknuto je prilikom prezentacije.

Projekat je vrijedan 19 miliona. Unutar bloka nalaziće se uređen trg sa zelenilom, klupama i sadržajima za djecu, koji dodatno oplemenjuju prostor okoobjekta. Sam kompleks je povezan pješačkom stazom sa brdom Ljubović.

-Cilj je da vlasnici stanova imaju sve na jednom mjestu: restoran u prostoru tehnički predviđenom za tu namjenu što podrazumijeva odgovarajaću ventilaciju kako bi se obezbijedilo vrhunsko kulinarsko iskustvo, dva kafe bara, supermarket, fitnes centar, salon ljepote, vrtić, ordinaciju, apoteku, pekaru -navedeno je na današnjoj prezentaciji.

 

D. Markuš

Foto: B. Šekularac