MODA PREPORUKA

CRNA GORA: Počela kampanja za izbor za Miss 2019. godine

Počela je kampanja za izbor za Miss Crne Gore 2019, i sve zainteresovane djevojke mogu podnijeti prijave za učešće do 01. juna, kazala je za Montenegro magazin Nikolina Lončar, PR Izbora za Miss Crne Gore.

Prijava za učešće mora da sadrži ime i prezime kandidatkinje, datum i godinu rođenja, visinu, težinu, mjere (obim struka, kukova i grudi), kojim se jezikom ili jezicima kandidatkinja služi, grad iz kojeg dolazi, i dvije fotografije koje su obavezne – fotografija lica i fotografija cijele figure, kao i kontakt (broj telefona ili mejl).

Lončar ističe da će 5. juna biti održan glavni kasting na kojem će žiri odabrati 15 finalistkinja. Sve djevojke biće blagovremeno obaviještene da li su prošle u narednu fazu, a one koje budu ispunjavale potrebne kriterijume, biće pozvane na razgovor.

– Kriterijumi koje takmičarke treba da zadovolje jesu: visina (175-185 cm) i težina (55-65 kg) Takođe, buduća Miss Crne Gore ne smije imati bilo kakve fotografije kompromitujućeg sadržaja, nage ili vulgarne fotografije ( pa čak ni privatne) i ne smije biti starija od 26 godina (mora imati napunjenih 18 godina zaključno sa februarom ove godine) zbog propozicija svjetskih takmičenja – kazala je Lončar.

Ovogodišnji izbor za Miss Crne Gore za 2019. godine biće organizovan 15.juna u Podgorici.

Prijave se mogu poslati na jedan od mail -ova: [email protected] i [email protected] .

 

D.Markuš