Porto Novi
ART PREPORUKA

ČLANOVI D-MOLLA ZA MNE MAGAZIN: Jedva čekamo da publika čuje novu verziju pjesme

Foto: Boris Šekularac/MNE magazin

Spot i pjesma ,,Heaven” kojom će sastav ,,D-moll” predstaviti Crnu Goru u maju u Tel Avivu na ,,Pjesmi Evrovizije” kompletirani su, kažu članovi grupe za MNE magazin.
– Jedva čekamo da publika čuje novu verziju pjesme. Spot je, takođe, završen i premijerno će biti predstavljen 10. marta. Rediteljski tim čine Miodrag Marković i Gojko Brkuljan. Sigurno za njih možemo reći da su dva najveća profesionalca u svom poslu, a i publika će se uvjeriti u to kada spot i pjesma budu prikazani. Spot je sniman na više lokacija iz razloga što želimo da pokažemo ljepotu Crne Gore kroz četiri godišnja doba, a spot je sniman na Žabljaku (zima), u Kučima (jesen), u starom Baru (proljeće) i u Ulcinju na Velikoj plaži (ljeto) – najavljuju iz ,,D-molla” za MNE magazin.
Sada su, dodaju oni, bazirani na pripremu scenskog nastupa, kao i na samU interpretaciji pjesme.
– To nam je prioritet. U planu nam je učešće na evrovizijskim žurkama, datumi su već određeni i radujemo se tome. Za scenski evrovizijski nastup zadužen je neprikosnoveni Bane Dević, koji nam je radio i nastup za ,,Monteviziju”. Ne možemo vam otkrivati detalje i govoriti nešto više o tome, to neka bude iznenađenje. Možemo vam samo reći da željno iščekujemo da Evropa osjeti Banetovu moć i kreativnost – poručuju iz ,,D-molla”.
B.R.