Porto Novi
ART PREPORUKA

DRUGO POLUFINALE BEOVIZIJE: U finale idu ,,Majdan”, Jana, Božović, Popović, Lončarević i Lord

U finalu u nedjelju pjevaće još ,,Majdan”, Jana, Nevena Božović, Ana Popović, Dženan Lončarević i Lord, rezultat je druge polufinalne večeri ,,Beovizije”.
Veče su otvorili Sanja Ilić i ,,Balkanika” sa pjesmom s kojom su predstavljali Srbiju na ,,Eurosongu” – ,,Nova deca”.
Nastupili su Sanya O Rio sa ,,Ljubimo se”, Majdan sa ,,Budim te”, Goga Stanić sa ,,Čudom”, Ana Popović sa ,,Lutaš”, Lord sa pjesmom ,,Radnički sin”, Nevena Božović sa numerom ,,Kruna”, ,,Gypsycord” sa ,,Bojama”, Jana sa ,,Viktorijom”, Lana i Aldo sa ,,Pogledaj u nebo”, Dženan Lončarević sa pjesmom ,,Nema suza”, Tina i Lola Amvon sa ,,Tvoje oči” i Tamara Milanović sa ,,Reči nisu dovoljne”.
U revijalnom dijelu Lea Sirk i Jelena Tomašević prelijepo su otpjevale numeru s kojom je pobijedio Salvador Sobral na ,,Eurosongu” – ,,Amar pelos dois”. Lea Sirk zatim je otpjevala ,,Hvala, ne”, a Jelena  Tomašević svoje evrovizijsku ,,Oro”. Elvir Laković Laka sa  sestrom Mirelom zapjevao je pjesmu s kojom su predstavljali Bosnu i Hercegoivnu na ,,Evroviziji” – ,,Pokušaj”.
Kaliopi je zapjevala numeru ,,Crno i belo”, s kojom je predstavljala Makedoniju na ,,Eurosongu”. Emilija Kokić otpjevala je čuvenu ,,Rivinu” ,,Rock me baby” s kojom je pobijedila za Jugoslaviju 1989. u Lozani.
Voditeljski par bio je Ana Babić i Nebojša Milovanović. Sanja Ilić i ,,Balkanika” otpjevali su ,,Halo”.
U nedjelju će biti izabran predstavnik Srbije na ,,Pjesmi Evrovizije” koja će biti održana u maju u Tel Avivu.
B.R.