Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

ŽIVOT POZNATIH: Oženio se Ed Širan

Foto: RTE

Jedan od najpoznatijih britanskih muzičara Ed Širan oženio se u tajnosti izabranicom svog srca Čeri Siborn, otkriva Mirror. Naime, privatna ceremonija održana je na Edovom imanju malo prije samog Božića.
Na ovo malo vjenčanje nije bio pozvan niko od slavnih osoba, a popis gostiju bio je ograničen na stare školske prijatelje, blisku porodicu i svećenika koji ih je vjenčao.

Jedan izvor blizak paru ispričao je kako su 28-osmogodišnji Ed i njegova dvije godine mlađa supruga Čeri ostvarili san da imaju malo zimsko vjenčanje.

– Bilo je samo 40 ljudi na svadbi, tako da nije bila ni njegova prijateljica Tejlor Svift, niti bilo ko od poznatih ličnosti. Nisu željeli puno buke, već nešto što je samo njihovo. Sićušno zimsko vjenčanje – rekao je izvor za The Sun.

Glasine da se par vjenčao pojavile su se početkom ovog mjeseca kada je Ed u javnosti pokazao prsten na lijevoj ruci.

Vjerili su se 2017. godine, a ovu vijest muzičar je podijelio sa fanovima samo sedam dana nakon zaruka.

– Dobio sam vjerenicu neposredno prije Nove godine. Mnogo smo srećni i zaljubljeni – rekao je tada Širan.

On je Čei upoznao još dok su bili srednjoškolci. Već tada je priznao da mu se sviđa, ali njihova veza nije opstala jer je Čeri  obrazovanje nastavila na Univerzitetu u Americi.

Međutim, romansu su obnovili 2015. godine, a najveći hit ,,The Shape Of You” Širan je posvetio upravo najvećoj ljubavi Čeri.

Izvor: Klix.ba