MAGAZIN PREPORUKA

ŠOUBIZ: Bijonse i Džej Zi snimili su video sa portretom Megan Markl

Godišnja ceremonija dodjele muzičke nagrade BRIT Awards, održana je u Londonu. Jedan od najzanimljivijih događaja na svečanoj ceremoniji je bila video poruka Bijonse i Džej Zija. Zvijezda je dobila nagradu u nominaciji “Najbolja strana muzička grupa”, ali nije mogla da prisustvuje samoj ceremoniji. Umjesto toga, par je poslao kratak video snimak u kojem su se zahvalili za nagradu. U videu, muzičari su ponovili snimak iz svog čuvenog spota “Apeshit”, koji je snimljen u Luvru. Ali umjesto slike “Mona Lize” zvijezde poziraju na pozadini portreta Megan Markl sa dijamantskom krunicom.

Bijonse je komentarisala performans, i napisala na svom Instagramu:

-Hvala vam, UK, na osvajanju nominacije za “Najbolju međunarodnu grupu.” Dobila sam ovu nagradu još 2002. godine zajedno sa mojim djevojkama. U čast mjeseca afričko-američke kulture, odajemo počast našoj Mona Lizi. Čestitam na trudnoći! I želimo vam puno radosti!

Korisnici društvenih mreža su protumačili video zapis dvosmisleno i odlučili da par želi da podrži Megan, koja se često suočavala sa rasizmom, i podsjećaju je da je ona Afroamerikanka.

 

Izvor: Agencije