DRUŠTVO PREPORUKA

NTO: Turistička ponuda Crne Gore na sajmu turizma u Beogradu

Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Srbiji, lokalnim turističkim organizacijama, strateškim partnerima i turističkom privredom predstaviće turističku ponudu Crne Gore na 41. međunarodnom sajmu turizma “ IFT 2019” koji se održava od 21. do 24. februara u Beogradu.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i lokalne tursitičke organizacije su osmislili raznovrstan kulturno zabavni program kao i nagradne igre za posjetioce sajma, a crnogorski hotelijeri su pripremili posebne popuste, poručuju iz NTO.

-Imajući u vidu značaj ovog tržišta, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore 21. februara će organizovati svečani prijem gdje se očekuje prisustvo brojnih partnera, predstavnika Vlade Republike Srbije, turoperatora, javnih ličnosti i medija. Zvanice će biti u prilici da degustiraju paštrovačke specijalitete koje će pripremiti hotel Falkensteiner Montenegro kao i specijalitete sjevera – navodi se u saopštenju.

Međunarodni beogradski sajam turizma “IFT 2019” pod sloganom „Leto je bliže nego što mislite“ očekivano će, kako navode iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, i ove godine privući više od 75 hiljada posetilaca.

Uz sajam turizma istovremeno se organizuju još tri srodne manifestacije: 10. Međunarodni sajam vina, 15. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme Horeca i 15. Sajam suvenira „Posetite Srbiju“.