MODA PREPORUKA

PARIZ: Na Nedjelji visoke mode dominirala Irina Đuranović

 

Nedelje mode u Njujorku, Londonu, Parizu i Milanu najveći su modni događaji kada pomislimo na nastupajuće sezone i trendove koje želimo ispratiti. Uvertira svega je Nedelja visoke mode koja je upravo održana u Parizu. Ove sezone dominirala je Irina Đuranović, crnogorski top model.

Irina je odabrana od strane tima prestižnog brenda Balmain da zatvori njihovu reviju na Nedelji visoke mode. To nije prvi put da joj je ukazana ovakva čast – za istu kuću je vodila defile na reviji na septembarskom Fashion Week-u u Parizu. Pored toga, na Nedelji visoke mode vodila je defile na reviji Zuhair Murad, dizajnera čije modele na crvenom tepihu rado nose Halle Berry, Jennifer Lopez, Catherine Zeta Jones,…

Blistala je i u kreacijama čuvenih dizajnera Armanija, Alexandre Vauthier-a,…

Podsjetimo, Irina Đuranović karijeru je započela učešćem na Elite Model Look izboru za Crnu Goru 2014. godine kada se kao predstavnica Crne Gore plasirala u TOP 10 devojaka na Svetskom Elite Model Look Finalu.

Danas je miljenica najvećih dizajnera poput dua Dolce i Gabbana, Karla Lagerfelda i brenda Chanel, Dior, Valentina, Armanija, Elie-a Saab-a i mnogih drugih.

Najveću podršku ima od najbolje matične agencije u regionu – agencije Models Inc., koju vode top modeli Marija Vujović – Vukčević i Danijela Dimitrovska-  Amidžić i najbolji agent na ovim prostorima Mirjana Udovičić.

Mn.M.