Porto Novi
ART PREPORUKA

VIDEO: Danijela Karić i Elena Risteska predstavile pjesmu ,,Srca se pogreše”

Pjevačice Danijela Karić i Elena Risteska ujedinile su glasove u pjesmi ,,Srca se pogreše”, koja je najavljena kao uvod u Danijelin veliki povratak na regionalnu muzičku scenu.
Poslije pet godina diskografske pauze, bez mnogo najave, pjevačica Danijela Karić je iznenadila publiku objavivši pjesmu ,,Srca se pogreše”, koju je otpjevala u duetu sa makedonskom zvijezdom Elenom Risteskom. Njihov zajednički singl prati i visokobudžetni spot sniman na tajnoj lokaciji u Beogradu, a u njemu se pojavljuju najbolji srpski baletski igrači Nina Bulajić, Olga Olćan, Milan Rus i Igor Grabovica. Kao specijalni gost u spotu se pojavljuje i Danijelin vjerenik, plesač Ivan Mileusnić, koji je bio i inicijator ovog muzičkog projekta.

– Muzika je oduvijek bila moja najveća ljubav, ali je bilo potrebno vrijeme da se dogodi prava pjesma i pravi trenutak da bi joj se ponovo vratila. Za to je ,,kriv” moj Ivan koji je odlučio da me iznenadi i pokloni mi pjesmu ,,Srca se pogreše”, koju je napisala pretalentovana Aleksandra Milutinović. A onda se dogodila i sjajna saradnja sa našom dragom Elenom. Toliko lijepe energije i truda je uloženo u ovaj projekat, zato sam jedva čekala da ga predstavimo publici – kaže Danijela Karić.

S obzirom na to da je u pitanju saradnja između dvije pjevačice poznate regionalnoj javnosti, pjesma je već izazvala veliku pažnju u Srbiji i Makedoniji, ali i u drugim zemljama okruženja.

Spot koji prati pjesmu ,,Srca se pogreše” režirao je Miloš Šarović. Ovo je prva u nizu pjesama koje će ova pjevačica objaviti tokom 2019. godine.


Foto: Jelena Kostić i Miloš Šarović