MODA PREPORUKA

NAJLJEPŠE ŽENE U NAJNOVIJOJ D&G KAMPANJI: Monika, Karla i Helena popravljaju ugled italijanske kuće

Dolce & Gabbana u novoj kampanji za proljeće/ljeto 2019. godine unajmili su sedam fotografa koji su pokazali svoju viziju slavnog italijanskog brenda.
Nakon fijaska u Kini i skandala koji je izazvao buru negodovanja i kritika koje su se tek sada nakon praznika stišale, slavni duo pokazao je da i dalje pravi najživopisnije kampanje, te da u rukavu ima koju ,,as” kartu, u ovom slučaju sijaset prelijepih ambasadorki i ljepotica koje će se uvijek rado odazvati njihovom pozivu.

Za najnoviju kampanju Stefano i Domeniko su tako angažovali dvije dive – Moniku Beluči i Karlu Bruni, te čuvene manekenke Helenu Kristensen, Evu Hercigovu i Marpesu Henink za glavna lica njihove najnovije kampanje koja odiše porodičnim životom i svakodnevicom u Italiji.


Fotografi koji su učestvovali u prvoj kampanji u 2019. godini (za sezonu spring / summer 2019) su Brus Gilden, Aleks Majoli, Alesandro i Luka Moreli, Branislav Simončik, Franko Pageti, Anđelo Peneta te renomirani filmski režiser Đuzepe Tornatore, čuven po filmovima Malena (sa Monikom Beluči), Cinema Paradiso i The Best Offer.

Ovo je, inače, prva kampanja poslije skandala u Kini, koji je prilično uticao na ugled i imidž brenda u modnom svijetu.

 

Izvor: elle.rs