BILI SMO MAGAZIN

POSLJEDNJE VEČE NOVOGODIŠNJEG PROGRAMA: Saša Matić i „The Frajle” oduševili publiku u hotelu Palas

 

 

 Posljednje  veče novogodišnjeg programa u hotelu Palas u Petrovcu, proteklo je u nezapamćeno dobroj atmosferi. Popularna ženska vokalna grupa “The Frajle” svojim jedinstvenim i atraktivnim  nastupom oduševila je publiku, koja je već pri prvim taktovima ispunila podijum za igru i pjevala u glas zajedno sa ovim divnim damama.

Nakon sjajnih Frajli, na scenu je izašao Saša Matić, glavna zvijezda večeri. Riječi u ovom slučaju nisu dovoljne da prenesu emociju koju su svi prisutni doživjeli dok je umjetnik velikog srca i fenomenalnog glasa pjevao svoje najveće hitove poput  “NaĐi novu ljubav”, “Kad ljubav zakasni” , “Ko te ljubi ovih dana” i mnoge druge.

Atmosfera je dostigla vrhunac, kada je poznati crnogorski muzičar Sergej Ćetković kao gost iz publike, izašao na binu i otpjevao nekoliko pjesama ispraćen snažnim ovacijama i opštim oduševljenjem!

Palas je još jednom bio epicenter nezaboravne zabave i autentičnog sveukupnog doživljaja koji su gosti imali priliku da dožive tokom svih dana novogodišnjih praznika.

This slideshow requires JavaScript.

(PR)