DRUŠTVO PREPORUKA

HOTEL PALAS: Glamurozno i spektakularno za doček Nove godine (foto)

 

Doček Nove godine u hotelu Palas u Petrovcu, iako već deceniju unazad poznat kao centar najbolje zabave u Crnoj Gori i regionu, opet je postavio nove standarde u organizaciji, muzičkom programu, gastronomskoj ponudi, a iznad svega, u potpunosti ispunio očekivanja gostiju.

Ekskluzivni nastupi muzičkih zvijezda, Cece Ražnatović, Marinka Rokvića, Jelene Tomašević, Dženana Lončarevića, izazvali su ovacije i oduševljenje publike, a svečana sala hotela Palas je bila mala da primi sve zainteresovane ljubitelje dobrog zvuka i nezaboravnog provoda. Kao i tokom prethodna dva mjeseca, do samog početka programa, tražila se karta više, pa slobodno možemo reći da su gosti koji su na vrijeme obezbijedili svoje mjesto, imali privilegiju da budu dio glamuroznog i spektakularnog dočeka Nove 2019. godine.

Uživanje u najvećim muzičkim hitovima regiona, pratila je vrhunska gastronomska ponuda – meni sastavljen od najfinijih ukusa lokalne i mediteranske kuhinje, na pravi način je zaokružio kompletan utisak, a Hotelska grupa Budvanska rivijera i hotel Palas još jednom potvrdili primat u najboljoj organizaciji novogodišnjeg programa na ovim prostorima.

This slideshow requires JavaScript.

Goste hotela Palas večeras će zabavljati Saša Matić i grupa “The Frajle” za koje vjerujemo da će publiku držati veselu i budnu do ranih jutarnjih časova.

(PR)

Foto: Miloš Ćetković