DRUŠTVO PREPORUKA

HRVATSKA: Dječak preživio pad s četvrtog sprata

 

 

Četvorogodišnji dječak u nedjelju ujutro pao je s balkona na četvrtom spratu stambene zgrade u Dragonjskoj ulici u Osijeku, ali nije životno ugrožen iako je pri padu slomio ruku, ključnu kost, nogu i povredu kičme. Kako je dječakov otac Antun rekao za Glas Slavonije, dijete srećom neće imati nikakve trajne posljedice.

– Sinčić ima gnojnu anginu i spavao je. Odlučili smo ga ostaviti da spava jer je bolestan, dok ja suprugu odvezem na posao. Odvezao sam je i svratio u pekaru. Nije me bilo 10-ak minuta, a kad sam se vratio sve je bilo tiho i mislio sam da i dalje spava. Otišao sam da ga pogledam u sobu, ali nije ga bilo. Zvao sam ga i pretražio cijeli stan. Onda sam odjurio natrag u sobu gdje je spavao i izašao na balkon.Čuo sam ga kako me doziva od dolje. Pogledao sam preko ivice balkona i vidio kako leži na tlu i zove me. Nije ni plakao. Došlo mi je da ja skočim za njim preko balkona da prije dođem do njega, ali me spriječilo nešto u njegovom glasu, pa sam otrčao dolje – ispričao je otac četvorogodišnjaka za Glas Slavonije.

Sreća u nesreći je, dodao je on, da je pao sa “stražnje strane zgrade jer tamo je zemlja za razliku od prednje strane zgrade gdje je beton”.

Izvor: Glas Slavonije/jutarnji.hr