DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: 24 saobraćajne nezgode, na sjeveru poledica

Danas se u Crnoj Gori saobraća po suvim putevima na jugu i u centralnim predjelima, a na putevima u višim predjelima izražena je poledica. Magla mjestimično smanjuje vidljivost po kotlinama.

U protekla 24 sata dogodile su se 24 nesreće, u kojima su dvije osobe zadobile teže tjelesne povrede, deset njih je lakše povrijeđeno.

Tokom dana praznika, prvog, drugog i trećeg januara neće biti obustave saobraćaja, na magistralnom putu M-6 dionica Trubjela-Vilusi, odobrava se promjena režima na jednosmjerni. Narednih dasna dolaziće do totalne obustave  od devet do 11 i od 13 do 15 časova.

Zbog rekonstrukcije mag puta M-2.4, dionica Ulcinj -Krute, saobraća se jednom trakom naizmjenično.
Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac-raskrsnica za Lovćen obustave saobraćaja za sve vrste vozila su u terminu od 10.00 do 12.00 i od 14.00 do 16.00 sati. Od 31.12.2018. do 09.01.2018. godine na ovom putnom pravcu neće biti obustave saobraćaja.

Zbog izvođenja radova na mostu Melještak, na magistralnom putu M-2 Podgorica-Kolašin, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2, dionica Risan-Perast, zbog izgradnje pješačke staze, došlo je do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.