Porto Novi
ART BILI SMO

PODGORIČKI PRAZNIČNI PAZAR: Grupa ,,Crveno i crno” rasplesala publiku na trgu

Moćni glas pjevačice Tine Džankić i prelijepi zvuci muzičara grupe ,,Crveno i crno” širili su se Trgom nezavisnosti večeras u sklopu Podgoričkog prazničnog pazara.
Publika je plesala i pjevala uz repertoar koji se sastojao od stranih i domaćih hitova. Prvi dio koncerta bio je u znaku svjetskih hitova poput ,,It's my life”, ,,Beggin'”, ,,Love me again”, ,,Despacito” za koji je Džankić vjerovala da će se najviše svidjeti najmlađoj publici i bila u pravu, ,,Cheap thrills”,,,Shape of you”, ,,Blurred lines”, ,,Get lucky”, ,,Can't stop the feeling”, ,,No roots” i ,,I follow rivers”. Zatim se prešlo na domaće hitove, pa je publika horski pjevala i plesala uz numere ,,Dođi”, ,,Posoljeni zrak i razlivena tinta”, ,,Frka”, ,,Zašto praviš slona od mene?”, dok je pjesmu ,,Ja za ljubav neću moliti” Džankić posvetila Varvarima. U nastavku čule su se pjesme ,,Onaj ko te ljubi sretan je”, ,,Čuvaj moje srce”, ,,Tek je 12 sati”, ,,Morski vuk”, ,,Afrika”, ,,Zbog tebe” i ,,Ti si mi u mislima”.
Trg je tako bio ispunjen divnom energijom i osmijesima publike, među kojima su bile i kolege Ivana Popović-Martinović sa suprugom Ljubišom i Marijom Božović, te Marko Perić.
– Ovo je bilo divno iskustvo, divna noć. Vidimo se ponovo na ovoj istoj bini 4. januara – rekla je Tina Džankić.
Članovi grupe ,,Crveno i crno” ispraćeni su sa bine aplauzom i povicima ,,bravo!”, a jedan od komentara bio je: ,,Pa, nije valjda ovo kraj?”

This slideshow requires JavaScript.

Tekst i foto: B.R.