Porto Novi
ART PREPORUKA

PRED NASTUP U SPLENDIDU: Indira Forza objavila spot za pjesmu ,,Nisam spavala”

Foto: Miloš Stokić

Pjevačica Indira Levak na najbolji mogući način privodi kraju ovu uspješnu godinu. Uz mnogobrojne koncerte i projekte u kojima sudjeluje, stigla je da snimi i spot za pjesmu „Nisam spavala“, piše u saopštenju PR tima Indire Levak, dostavljenom MNE magazinu.
Riječ je o pjesmi za koju muziku, aranžman i produkciju potpisuje Branimir Mihaljević, tekst naravno Indira, a po odabiru njenih fanova postala je šesti singl s albuma Valkira.
Spot je sniman u Novom Sadu zahvaljujući Video Bar Media produkciji, uigranom timu koji čini Stefan Dikić i Nikola Stojadinović, a koji je predvodio Filip Belan koji je glavni organizator ove odlične regionalne saradnje.

Foto: Miloš Stokić

Indira se u spotu poigrala zanimljivim stajlingom koji je osmislio Penna Atelier, a perikama nas vratila u neka prošla vremena iz kojih posebno pamtimo Indiru kao dugokosu crnku, što je mnoge fanove najviše razveselilo i probudilo nostalgiju.

Foto: Željko Vidinović

– Budući da zaista već danima ne spavam zbog brojnih nastupa i putovanja od mjesta do mjesta, ova pjesma je zapravo autobiografska, a u spotu smo pokazali kako izgledaju ženska druženja koja ne mogu proći bez grljenja plišanih meda- kroz smijeh nam je ispričala Indira koja je spot premijerno predstavila publici, prijateljima i medijima na zagrebačkom koncertu u Diamond Palace casinu, na kojem je izvodila pjesme s albuma Valkira.
Indira će pjesme s novog albuma zapjevati i publici 31. decembra u bečićkom hotelu ,,Splendid Conference & Spa”.