DRUŠTVO PREPORUKA

THE BRITISH YACHTING AWARDS: Porto Montenegro partner prestižnog britanskog događaja

Porto Montenegro ove godine bio je partner prestižnog britanskog događaja na kojem se dodjeljuju nagrade The British Yachting Awards, koja se organizuje pod pokroviteljstvom dva nautička britanska magazina: Sailing Today i Yachts & Yachting, a koji uživaju veliko povjerenje nautičke javnosti zapadne Evrope. Događaj je organizovan u The Royal Thames Jahting klubu u Knightsbridge-u u Londonu, sa preko 150 delegata iz svijeta jedrenja.

Izabrani su najbolji u različitim nautičkim kategorijama, od krstarenja do jedriličarskih utrka, najboljih muških i ženskih jedriličara, kao i marina i čarter destinacija u Velikoj Britaniji.

Porto Montenegro bio je sponzor nagrade u kategoriji Najbolja jedrilica za krstarenje, koju je direktor marine Porto Montenegro Tony Browne uručio predstavniku broda Benetau Oceanis 51.1.

-Porto Montenegro donosi mediteranski stil života u London – puno naših poslovnih partnera i klijenata stižu sa UK tržišta i ovaj događaj je sjajna prilika da ih sretnemo, i prezentujemo nautički i turistički proizvod Porto Montenegra i Boke Kotorske. Na samom događaju bilo je preko 150 VIP zvanica iz biznis sektora, a novosti iz Porto Montenegra, posebno regata RC 44 koju organizujemo sljedeceg aprila, uvijek su pravi kuriozitet za sve njih – istakao je Senior Marketing i PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Ovo je poslednja internacionalna prezentacija Porto Montenegra i akvatorijuma Boke Kotorske u ovoj kalendarskog godini, a već početkom januara Porto Montenegro tim predstaviće se na Sajmu nautike u Dizeldorfu.