MAGAZIN PREPORUKA

CAFFE BAR ,,GALERIJA” U BOKEŠKOJ 12: U novom ruhu, a sa već prepoznatljivom pozitivnom energijom

U Bokeškoj ulici, koja je je već više godina najomiljenija destinacija za druženje i zabavu u Podgorici, nalazi se Caffe bar “Galerija”. Postoji već devet godina. Od nedavno u novom i većem prostoru. Uljepšali se, a zadržali stari duh pozitivne energije, dobrih vibracija i domaćinske atmosfere.
Prostor “Galerije”, prije svega, odiše originalnošću. Koncipiran je na način da predstavlja reprezentativna likovna djela od praistorije do današnjih dana. Na prvi pogled se prepoznaje lični pečat i smislena organizacija prostora do najsitnijih detalja gdje će se svi prijatno osjećati.
U prijepodnevnim satima “Galerija” je idealno mjesto za ispijanje kafe u prijatnoj atmosferi. Tokom večeri se transformiše u klub. Mjesto gdje ćete se dobro provesti. Osmišljene programske večeri, LIVE svirke, DJ nastupi, su redovan sadržaj.
Posebna pažnja je posvećena usluzi. Na prvom koraku se osjeća prijatnost i ljubaznost osoblja koji svojom energijom doprinose da se osjećate ugodno.
Postoji više razloga zbog čega “Galerija” treba da bude mjesto gdje ćete ispijati jutarnju kafu, obaviti poslovni sastanak ili se opušteno provesti do ranih jutarnjih časova.

Večeras u Galeriji nastupa Isak, a sutra bend DNK.

Galerija se nalazi u Bokeškoj 12. Kontakt telefon za rezervacije je 067 619 295.

This slideshow requires JavaScript.

(PR)

Foto: B. Šekularac