DRUŠTVO PREPORUKA

TOP: CentreVille Hotel & Experiences najbolji hotel u Podgorici

Turistička organizacija Podgorice (TOP) proglasila je CentreVille Hotel & Experiences za najbolji hotel u Glavnom gradu. Hotel je dobio nagradu u okviru ovogodišnje tradicionalne manifestacije TOP-a “Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu u Podgorici 2018”.

-CentreVille Hotel & Experiences, nagrađen je za uvođenje visokih standarda, podizanje kvaliteta usluge, te obogaćivanje ukupne turističke ponude Glavnog grada – saopšteno je iz TOP-a prilikom uručenja nagrade.

Ovaj urbani hotel, koji pretežno okuplja biznis klijentelu, za dvije godine postojanja ugostio je čak 60 000 gostiju iz cijelog svijeta.

-Naša inicijalna ideja je zapravo da se gosti kod nas osjećaju kao kod kuće. Kako bismo takav osjećaj omogućili, pružili smo samo izuzetne ugostiteljske, imajući na umu inovaciju u hotelijerstvu koju sprovodimo u Glavnom gradu. Zahvalni smo Turističkoj organizacije Podgorice što je naš trud prepoznala i nagradila nas na ovaj način, te samim tim novogodišnjim praznicima dala posebu notu slavljeničkog duha – istakla je Jelena Ognjenović, generalna menadžerka hotela CentreVille.

Nakon priznanja koje je hotel dobio od sajtova kao što su TripAdvisor i Booking.com za preporučeni hotel u Podgorici, te Haute Grandeur internacionalnih nagrada, lokalno priznanje došlo je kao logički slijed događaja.

-Priznanja i nagrade su veoma bitne, jer predstavljaju podlogu za kvalitetnu promociju prevashodno Crne Gore kao destinacije. Vješto koristimo sva priznanja koja dobijamo kako bismo vijest o Crnoj Gori, Podgorici i našem hotelu donijeli do što većeg broja ljudi. Nagrada za najbolji hotel u Podogorici dodijeljena od strane Turističke organizacije Podgorice nam je veoma draga i posebna, zato što je došla sa domaćeg terena, i zato što predstavlja priznanje lokalne javnosti a ujedno nama daje vjetar u leđa da nastavimo pružanje izvrsne usluge i kvalitetnog ugođaja – izjavio je Milo Radonjić, PR i marketing menadžer hotela CentreVille.