ART PREPORUKA

,,VOLITE DO SRŽI”: Objavljen spot za pjesmu ,,Sanjao sam” Boža Vreća i Marka Louisa

Bosanskohercegovački izvođač sevdalinki Božo Vrećo i srpski kantautor Marko Louis objavili su danas prelijepu pjesmu ,,Sanjao sam”. Muziku i tekst napisao je Božo Vrećo, a aranžman Marko Louis i Aleksandar Dragutinović. Režiser spota, snimanog  na Zagajičkimm brdima u Deliblatskoj peščari, je Dragan Jereminov.
– Pjesmu ,,Sanjao sam” napisao sam ponukan i inspirisan mojom emotivnom pričom o tome koliko mi zapravo skoro uvijek idealizujemo partnera i koliko zapravo sve je neizvjesno, danas ste skupa sjutra već niste. Ljubav je neukrotiva i traje poput čarolije, nekad predugo, nekad prekratko al’ zapravo nas uvijek iznenadi trenutak spoznaje da nekom pripadamo i da isto tako, kroz određeno vrijeme više nismo nekom ili neko nije vama, centar svijeta – napisao je Božo Vrećo, predstavljajući spot za pjesmu ,,Sanjao sam”, na Facebook-u.
Napisao je, dodaje Vrećo, ,,da vas u tom trenutku ako se to desi a dešava se vrlo često, ohrabri da shvatite da to koliko vi volite nekog je poezija, zanemarite intenzitet ljubavi te druge osobe u odnosu na vašu, neka vaša ljubav nema amplitude, volite do srži i bez kompromisa, nezaustavljivo i beskonačno”.
– Ja tako volim i pjesma ,,Sanjao sam” koju sam uglazbio i napisao je dar Vama, za one koji se usude i smognu hrabrosti tako voljeti. Sanjao sam da sam prosjak u ulici tvojoj bez imena i broja, sanjao sam kako dišeš na grudima mojim i šapućeš da si moja,
sanjao sam, kako pogled svoj od mene sklanjaš, sanjao sam kako me ostavljaš. Sanjao sam da sam pjesma na usnama tvojim
bez imena i rime, sanjao sam kako dišeš na ramenu mome i šapućeš mi ime, sanjao sam kako pogled svoj od mene sklanjaš
sanjao sam kako me ostavljaš – podijelio je poruku i dio pjesme Vrećo na Facebook-u.
Zahvalio je cijeloj ekipi na ,,sjajnom druženju i umjetničkom radu” i ,,mom prijatelju i bratu Marku Louisu jer uvijek skupa stvorimo nebesku pjesmu”.
– Novi spot za pjesmu ,,Sanjao sam” sa mojim bratom Božom Vrećom. Hvala svima što su učestvovali u stvaranju ove pjesme i spota! Ekipa snova. Mnogo sam srećan – napisao je Marko Louis na svom Facebook profilu.

B.R.

kud duga