Porto Novi
BILI SMO DRUŠTVO

SOLUN: Uspješan nastup tima iz Crne Gore na festivalu ,,Balkan Hair and Makeup’’

 

Proteklog vikenda Solun je bio domaćin tradicionalnog, veoma popularnog međunarodnog festivala mode i frizure na kojem je ove godine, po specijalnom pozivu organizatora, učestvovao i tim frizera i šminkera iz Crne Gore.

Tim, koji je bio spoj mladosti i iskustva, sačinjavali su nekadašnji evropski prvak iz Beča, Alen Demirović, aktuelni vicešampion svijeta iz Pariza, Zorana Vukčević, vicešampion Crne Gore, Aleksandra Sanja Radović, pojačani za ovu priliku Mirzom Delićem, modelom i poznatim frizerom iz BiH.

Predstavivši se mnogobrojnoj publici revijom neobičnih, za ovu priliku osmišljenih frizura, čiji lični pečat je profesionalnom šminkom dala Slavica Vukčević, brojčano mali tim iz Crne Gore je ostavio sjajan utisak u društvu velikih timova iz Grčke, Srbije, Kipra, Turske, dobivši od organizatora festivala pehare i diplome za sveukupan utisak koji su ostavili na sceni.

– Prije svega smo počastvovani pozivom organizatora, jer je riječ o veoma prestižnom festivalu. Posljednji iz Crne Gore koji je nastupio na njemu sam bio upravo ja i to prije deset godina. Raduje me što smo uspjeli da obnovimo stare kontakte. Što se tiče samog nastupa, obaviješten sam od organizacije da je bio upečatljiv i kvaliteten, u šta nijesam ni sumnjao, s obzirom na sastav koji nas je predstavljao. Sama organizacija je bila na vrhunskom nivou, besprekorna, i naš tim je oduševljen svime što se dešavalo na sceni i oko nje, tokom dva festivalska dana – istakao je u ime frizerske organizacije Crne Gore, Zoran Vukčević.

This slideshow requires JavaScript.