MAGAZIN PREPORUKA

NTO: Predstavljena ponuda za novogodišnje praznike u Beogradu


Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, strateškim partnerima i Ambasadom Crne Gore u Srbiji, predstavila je danas ponudu Crne Gore za novogodišnje praznike u tržnom centru u Beogradu.

Pored susreta sa novinarima predstavnici lokalnih turističkih organizacija Bara, Budve, Tivta, Kotora, Podgorice i Rožaja kao i strateški partneri predstavili su svoju ponudu i bogat program za novogodišnje praznike na trgovima i u hotelima.

Tokom promocije organizovan je zabavni program za posjetioce, ,,Facepainting” animacija za djecu sa Djeda Mrazom i raznovrsnim poklonima. U okviru programa upriličen je i nastup Leontine i hora ,,Čarolija”. Atmosferu su dodatno zagrijali trubači koji su za ovu priliku u repertoaru uvrstili i novogodišnje melodije.

Crna Gora je prepoznata kao omiljena destinacija za turiste iz Srbije kada je u pitanju odmor tokom novogodišnjih praznika, te se očekuje da će I ove godine na crnogorskoj obali I planinama u prazničnoj atmosferi uzivati hiljade gostiju sa ovog tržišta.