MAGAZIN MAGAZIN_IZDVOJENO

PORTO MONTENEGRO: Radionica,,Energy Fit Žena” 10. decembra u Yacht Club-u

 

Milica Lava Nikolić, autorka programa,,Energy Fit Žena”održaće na temu ženske enrgije stvaranja radionicu 10. decembra u Yacht Club-u (bivši Dom Vojske)  Porto Montenegra s početkom u 17 sati.

-Kreirala sam ovu jedinstvenu radionicu za sve žene koje žele da rade na svom ličnom i duhovnom razvoju. U nju sam unijela svoja znanja i decenijsko iskustvo iz svjetski poznatih metodologija za rast i razvoj: NLP, Tibetanski Reiki, energetsko iscjeljenje… – ističe autorka programa.

Radionica „Energy Fit Žena“ namijenjena je svim ženama, bez ograničenja u godinama i obrazovanju. Pomaže da se otklone menstrualne tegobe, migrene, hormonalni disbalans, zatim, pomaže kod problema sa štitnom žlijezdom i gojaznosti. Radionica je dobra i za žene koje žele da se ostvare u ulozi majke, jer im pomaže da se oslobode stresa i zatrudne. Očekujte kombinaciju NLP tehnike, Reikija, dobar rad na sebi, malo opuštanja, meditacije i razgovora.

Ako imate čest emigrene, problem sa štitnom žlijezdom, previše stresa i želite bolji materijalni status i skladne odnose u porodici – vrijeme je da probudite svoju žensku energiju! Od vašeg izbora ili odluke zavisi da li će vam ona pomoći da promijenite svoj status, radite ispunjenije ili poboljšate odnose sa važnim ljudima.

Probuđena ženska energija ima veliku stvaralačku snagu, pokretač je intuicije i pomaže da se uspostavi tjelesni i emotivni balans!  Vi i ne slutite šta ona sve može da promijeni u vašem životu, a vi ste je, slučajno ili namjerno pustili da spava! Vrijeme je da je probudite, uspostavite dobre odnose u porodici i riješite neke probleme koje možda godinama ne možete…

Danas se mnogo očekuje od žena: da budu lijepe, uvijek sređene, uspješne na poslu i ravnopravne s muškarcima, da čiste i sređuju kuću, budu zavodljive supruge, brižne majke, odlične kuvarice…

Kako sve to staviti u 24 sata i imati osmijeh na licu?

Ženska energija je izuzetno jaka energija stvaranja i podržava vas da kreirate život kakav želite i prihvatite sebe na pravi način. Divna ženska energija donosi stvaranje, rođenje, iscjeljenje, otvorenost, materinstvo, njegovanje, ljubav, razumijevanje, saosjećanje, intuiciju, mudrost, harmoniju, senzualnost,uvid u sopstveni život i odnose…

Na radionici sa Milicom Lavom Nikolić naučite da upravljate svojom ženskom energijom i tako otkrijte i otklonite energetske blokade.

Više informacija na ovom linku.

(PR)