DRUŠTVO PREPORUKA

POKUŠAJ UBISTVA: Dječak izboden, majka uhapšena

Sedmogodišnji dječak s težim povredama doveden je sinoć u Dječju bolnicu u Podgorici, a zbog sumnje da je pokušala da ubije dijete, uhapšena je njegova majka. Dječak je na stomaku imao sedam ubodnih rana.

Iz Uprave policije je saopšteno da je dječak u teškom stanju doveden u podgoričku Dječiju bolnicu, te da je izgubio dosta krvi, ali da je brzom intervencijom ljekara operisan i van je životne opasnosti.

Policija sumnja da se incident dogodio sinoć oko 18 sati, te da je dječak prebačen u bolnicu sat kasnije. Policija je navodno u iznajmljenoj kući u Rijeci Crnojevića zatekla stravičan prizor, a dječak je preživio samo pukom srećom.

Odmah po dolasku policije i službe Hitne pomoći dječaku je pružena prva pomoć, a njegova majka M. P. uhapšena je po nalogu Višeg državnog tužilaštva i njeno saslušanje je trajalo do kasno u noć.

Više detalja trebalo bi da bude poznato nakon što forenzičari utvrde čiji se DNK nalazi na nožu kojim je dječak izboden, a koji je policija pronašla u kući tokom uviđaja.

 

Izvor: Dan