HOROSKOP

Prognoza za period od 3. do 10. decembra

 

 

Ovan

Ova sedmica vam donosi obnavljanje energije, spremnost da se upustite u  stare nedovršene poslove ili odlagane obaveze. Pružiće vam se  prilika da na  drugi način, a ne onaj na koji ste navikli, postignete cilj, ali ipak ne lako, već  uz manji napor i ponovljene pokušaje. Kao problem pojavljuje se papirologija. Emotivno, sa dragom osobom uspostavljate odličan prisan kontakt, zajednički planovi i interesi vas još više zbližavaju. Slobodnima će se javiti osoba koja je daleko. Predstoji obnavljanje odnosa i ljubav.

Zdravlje – još  uvijek osjetljiva probava, a pri radu oprez  sa uređajima na struju.

Bik

Pred vama je vrlo prijatna sedmica. Ljudi su vam naklonjeni,  te na poslovnom planu možete očekivati da se ponovi stara poslovna ponuda. Moguća su sitnija  nerviranja oko dokumenta ili prepiske. Na ljubavnom planu, ovo je izuzetno povoljan period za zaljubljene, moguće planiranje braka, proširenje porodice i slično, a oni koji su slobodni, mogu očekivati da će stara ljubav ili stara simpatija procvjetati. Nesporazum koji vas je ranije razdvojio sad će biti razriješen, pa ćete se iznenaditi spletom okolnosti događaja.

Zdravlje-  previše jedete.

Blizanci

Ove sedmice vaše usmjerenje pažnje biti okrenuto prema prošlosti i prema nazad. Na poslovnom planu ovo se neće pokazati kao povoljno rješenje, može vam se desiti da napravite grešku u procjenjivanju,  te da osoba koja vam je konkurencija uspije da ostvari svoj plan. Emotivno, ovo je povoljan period, očekujte sreću i  zadovoljstvo sa dragom osobom. Mnogi Blizanci imaju tajnu ljubav ili tajnu simpatiju koju ćete imati priliku da ostvarite.

Zdravlje – manja nervoza, oprez sa električnim uređajima.

Rak

Na poslovnom planu moraćete se ponovo pozabaviti starom papirologijom, ili ćete biti u situaciji da ponovo obnovite dogovore ili stare ugovore. Ovo se pojavljuje kao prepreka ili poteškoća u rješavanju poslovnog plana koji će vrlo brzo da se pokaže kao povoljan  i perspektivan. Moguća zakonska ili zvanična rješavanja pitanja imovine. Na ljubavnom planu vaš odnos sa dragom osobom ulazi u vrlo pozitivnu fazu. Imate iste želje  i volite iste stvari. Slobodni u velikom društvu obnavljaju kontakt sa osobom sa kojom brzo ulazite u ljubavni odnos.

Zdravlje – osjetljiva probava.

Lav

Ljudima rođenim u znaku Lava ova sedmica donosi  aktivnost, vrijednoću i pozitivna usmjerenja. Na poslovnom planu sve se odvija relativno očekivanim tokom i u skladu sa vašim planovima, napredujete, a zakonsko rješenje ili ugovor je za vas povoljan. Manji komunikacioni preoblemi ne predstavljau prepreku. Na ljubavnom planu pred vama je  period zadovoljstva i naklonosti drage osobe. Uživate u obostranoj ljubavi, a mnogi planiraju novi korak ka još većem zbližavanju. Slobodnima, ovo je odličan period novih poznanstava i novih mogućnosti. Stara simpatija je ponovo aktuelna.

  Zdravlje – problemi sa električnim uređajima

Djevica

Na poslovnom planu bićete skloni da se vraćate na detalje ili propuštene sitnice i time usporavate pozitivan proces ili napredak. Pokušajte da sagledate širu sliku i posavjetujte se sa osobom koja vam je veoma naklonjena. Na ljubavnom planu pred vama je vrlo prijatan period. Sa dragom osobom pravite velike zajedničke planove. Ponovo vam se ukazala prilika da ostvarite stari zajednički san ili plan. Emotivno, pred vama je lijep period i uživate u ljubavi.

Zdravlje – oprezno sa  električnim uređajima  i vatrom.

Vaga

Pred vama je vrlo prijatna sedmica. Zračite šarmom  i ljupkošću i  nailazite na pozitivan prijem kod drugih ljudi. Nadređena osoba ili osoba koju poštujete, vam je  naklonjena i štiti vas od osobe koja će pokušati da prepričava priču koja vam ne ide u prilog.  Ovaj period vam je  i materijalno naklonjen, moguće povećanje plate ili lijep dobitak. Emotivno, sa dragom osobom pravite planove o budućnosti. Ukazaće vam se povoljna prilika da zajedno sa dragom osobom ostvarite povoljna ulaganja. Neki parovi rješavaju stambeno pitanje, a neki uređuju životni prostor. Slobodne Vage ostvaruju približavanje simpatiji. Zdravlje – izbjegavajte slatkiše.

Škorpija

Na poslovnom planu morate da se pozabavite dokumentima, ili papirologijom iz prošlosti, nešto što još  nijeste uspjeli riješiti, sada je povoljna prilika za to. Takođe, stari dogovori ili ugovori ponovo su aktuelni, i pokazaće se kao povoljni i perspektivni. Planeta ljubavi pozitivno je naglašena u vašem polju partnerstva. Sa dragom osobom uspijevate da se dogovorite oko svih važnih pitanja vaše zajedničke budućnosti ili zajedničkih planova. Sklad i harmonija, a slobodni uspješno ostvaruju bliskost sa osobom koju poznajete. Zdravlje- još  uvijek osjetljiva probava.

Strijelac

Pred vama je prijatna sedmica, iako planeta komunikacije ukazuje na verbalne pogreške i komunikacione sitnije probleme. Okrenuti ste drugim ljudima, a mnogi će se sjetiti starih  prijatelja i obnoviti kontakte. Putovanje koje je odlagano, sada će ponovo biti aktuelno. Na radnom mjestu podrška i kontakt sa osobom koja ima autoritet je povoljan, moguće  obnavljanja saradnje. Ukoliko se bavite privatnim radom moguće zvanično rješenje. Emotivno, prevazilazite stare probleme, pred vama je sklad i ljubav.  Slobodnima  novo društvo i nova poznanstva.

Zdravlje – stabilno.

Jarac

Pred ljudima rođenim u znaku Jarca je smiren  i opušten period. Na radnom mjestu moguća su zvanična, sudska ili javna rješavanja važnih pitanja. Potreba da se proširi ili osavremeni rad i započnu nove saradnje, trenutno je povoljno,  ali  i otežavajuće uslijed komplikovanosti administracije, sitnih nesporazuma ili problema sa papirima.   Na ljubavnom planu vaš  odnos sa dragom osobom je stabilan, povoljan, stari problemi su prevaziđeni, uživate u obostranoj ljubavi  i  novim planovima. Slobodnim Jarčevima nova ljubav sa osobom koju poznajete.

Zdravlje- stabilno.

Vodolija

Odrađivanje starih poslova  i ponovno bavljenje nedovršenom papirologijom u ovom period teći će vam lako. Većina Vodolija zvaničnim putem ostvaruje svoj mateijalni cilj. Takođe, u ovom periodu možete očekivati dobre  događaje vezane za dom i porodicu. Odnosi sa ukćanima su  puni ljubavi i razumijevanja. Ponovo ste u bliskom kontaktu sa članom  porodice. Vodolije koje su planirali preseljenje ili sređivanje doma mogu pristupiti njihovoj realizaciji.  Emotivno, slučajno izrečena riječ  će pomoći da se prevaziđe stari nesporazum između vas  i drage osobe. U novom društvu srešćete stare prijatelje.

Zdravlje – uobičajeno.

Ribe

Povoljan splet okolnosti omogućiće vam na poslovnom planu da obnovite dobru saradnju sa važnim ljudima ili osobom, a takođe planete ukazuju i na materijalno poboljšanje. U svakom  slučaju, stari ciljevi sada mogu da se ostvare. Moguće sitnije nerviranje oko komunikacije. Na ljubavnom planu očekujte takođe dobre odnose sa dragom osobom. Iznenadiće vas svojom iskrenošću i spremnošću da preuzme odgovornost na sebe, što će pomoći da budete ponovo bliski i obostrano zadovoljni.

Zdravlje –dobro.