PREPORUKA SPORT

UOČI FINALA KOPA LIBERTADORESA: Kamenovan autobus Boke, vozač se onesvijestio

Foto: Twitter

Autobus u kojem su bili igrači Boke juniorsa napadnut je, korišćen je biber sprej, a vozač autobusa se onesvijestio. Sve to dešava se uoči početka druge, odlučujuće utakmice finala Kopa Libertadores, između River Plejt i Boke juniorsa.

Početak meča zakazan je za 21 čas, a neki od igrača nijesu u stanju da igraju i Bokini ljudi traže od ljekarskih ekipa KONMEBOLA da provjere u kakvom su stanju igrači. Navodno, neki od igrača su povraćali, a najgore je prošao Karlos Teves.

Najnovije informacije, na manje od pola sata pred meč ne donose dobre vijesti. Naime, odigravanje je dovedeno u pitanje. Predsjednik Boke juniorsa Danijel Anheliči obavijestio je predsjednika CONMEBOL-a Alehandra Domingesa da Boka ne želi da igra meč na ,,Monumentalu”, prenosi s lica mjesta situaciju sportski novinar Mutas Čedade.


Kamenovana su i kola Hitne pomoći koja su došla da na ,,Monumental” odvedu igrače Boke, to su najnovije informacije, kaže Čedade.

Pričinjena je šteta na Bokinom autobusu, a navijači Rivera su se potukli sa policijom.

Navijači domaćih, kojih će večeras biti oko 70.000 na ,,Monumentalu” već pristižu na stadion.

Foto: Twitter

Na teren je prije meča izašao predsjednik Rivera Rodolfo D'Onofrio i pozdravio se sa navijačima.

Iako je zabranjeno prisustvo gostujućih navijača na stadionu, pristalice Boke okupile su se ispred hotela gdje su smješteni igrači, kako bi im dali podršku pred, sigurno, najveći meč u karijeri.

Prvi meč, prije dvije nedjelje završen je neriješeno (2:2), gol u gostima ne važi, pa večeras sve kreće od nule.


Izvor: Vijesti