TRASH

Paparaci uhvatili Kavalija s otkopčanim šlicem

Foto: Profimedia

Jedan od najpoznatijih svjetskih dizajnera Roberto Kavali (78) snimljen je kako izlazi iz željezničke stanice u Milanu s dugogodišnjom djevojkom Sandrom Nilson (32). Dizajner se uobičajeno maksimalno opustio pa nije bio ni svjestan da hoda s raskopčanim šlicem na pantalonama.
Odlično raspoložen par privlačio je poglede u posve crnom autfitu koji je Nilson istakla kaputom s velikim krznenim obrubom boje leda.

Foto: Profimedia

Bivša manekenka i Plejbojeva zečica sa 46 godina starijim dizajnerom u vezi je od 2010. godine kad mu je umrla supruga. Prije tri godine Kavali joj je navodno kupio ostrvo Stora Rulingen u njenoj rodnoj Švedskoj za 2,22 miliona funti. Nilson je počela da se bavi manekenstvom sa 14 godina, osvojila je nekoliko nacionalnih titula na izborima ljepote, a u januaru 2008. izabrana je za Plejbojevu zečicu mjeseca.
Slavni dizajner poznat je po nonšalantnosti kad je u pitanju njegov izgled. Prije nekoliko godina ljetovali su na Sardiniji kad su ih paparaci uhvatili kako mu Sandra pomaže da se opere tušem na jahti. Kavaliju je bilo toliko svejedno ko ih gleda da je bez problema skinuo kupaće gaćice i dopustio partnerki da mu pomogne da opere intimne dijelove. Kavali, takođe, nerijetko hoda bos kad je toplo vrijeme, a iako sam kreira najluđe dezene i krojeve, uglavnom se može vidjeti u crnim odjevnim kombinacijama.
Izvor: jutarnji.hr