Porto Novi
ART PREPORUKA

HOTEL HILTON PODGORICA: ,,Škola za ljubavnike” 7. decembra događaj koji se ne propušta

Još jedan događaj koji se ne propušta! Predstava ,,Škola za ljubavnike”, 7. decembra u 20 sati, na mjestu kojem se uvijek vraćate! Cijena ulaznice deset eura.
Ovako iz hotela ,,Hilton Podgorica Crna Gora” najavljuju još jednu hit komediju koju će posjetioci biti u prilici da pogledaju u Kristalnoj dvorani. Režiju i tekst potpisuje Bojan Stojčetović, koji, pored Milana Kalinića, Jelene Rakočević, Milana Vasića i Aleksandre Cucić, i sam igra u predstavi.
O predstavi
Radnja predstave je smještena u Italiji, početkom šezdesetih godina prošlog vijeka. Muž i žena, vrlo uspješni u svemu što rade, upadaju u bračnu kolotečinu. Potreba da se iz nje izađe po svaku cijenu, dovodi do odluka koje će im promijeniti život. Naizgled obični bračni problemi, pretvoriće se u komplikovane situacije koje će na najkomičniji način probati da riješe. Kao što svaka jednačina ima jednu, ili dvije nepoznate, tako se i u njihov problem javljaju tri ,,nepoznate”, koje im samo dodatno komplikuju situaciju. Čudna služavka, kućni prijatelj advokat i unajmljeni profesor, dovešće priču do nevjerovatnog zapleta kada se bude ispostavilo da niko od njih nije ono što jeste.
Na briljantno komičan način publiku će glumačka ekipa vraćati u ono vrijeme kad je nemoguće bilo moguće. Milan Kalinić bez ijedne riječi izaziva smijeh. Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović će vas podsjetiti zašto negativci mogu biti najpozitivniji.
B.R.