MAGAZIN PREPORUKA

PODGORICA: ,,Cacao Beauty Center” proslavio prvi rođendan i najavio novitete

 

Salon ljepote ,,Cacao Beauty Center” u Podgorici proslavio je sinoć godinu poslovanja. Ova prva franšizna poslovnica tog salona ljepote u Crnoj Gori osnovana je 20. novembra 2017. godine.
Salon je sinoć bio ispunjen prijateljima, a Nataša Marinković iz podgoričkog ,,Cacao Beauty Center”-a kazala je da je zadovoljna urađenim u proteklih godinu i najavila brojne novitete.
– Razlog okupljanja je proslava rođendana, ali i kako bismo predstavili novitete i ono što smo uradili u proteklih godinu. ,,Cacao Beauty Center” je za ovih godinu postao distributer za brendove koji nisu bili dostupni u Crnoj Gori, kao što je ,,Lycon” vosak, ,,CLD Creative lashes design”, opreme za nadogradnju trepavica i drugih – kazala je Nataša Marinković.
Pored toga, istakla je da je u pripremi distribucija drugih brendova poput make-up brenda ,,Paese”. To nije sve što se tiče noviteta iz ove podgoričke franšizne poslovnice.
– ,,Cacao Beauty Center” je, pored usluga koje je nudio u prethodnom periodu, manikira, pedikira i depilacije, usluga trajne šminke, tretmana lica, proširio sada spektar usluga iz oblasti tretmana lica. Tretmane lica radimo kolekcijom ,,Diega dalla Palma”. Tretman lica dobio je, dakle, razne novitete kao što su tretmani za hidrataciju i tretmani voćnim kisjelinama. Ovo su tretmani koji nisu grubi, već su prilagođeni tipu kože. To su voćne kisjeline koje mogu da se rade i u toku ljeta. Što se tiče trajne šminke, pored microblading-a, spektar smo proširili na trajnu šminku usana i ajlajnera na donjem i na gornjem kapku. Ono što nas očekuje ubrzo je usluga uklanjanja tetovaža, zapravo, uklanjanja ostataka permanentnog make-up-a, stare trajne šminke – rekla je Marinković.

This slideshow requires JavaScript.

Ona podsjeća da u ,,Cacao Beauty Center”-u postoji mogućnost kupovine bilo kojeg aparata, kako za lice, tako i za tijelo, od sitnih – ultrazvučne špatule,  toplo-hladnog čekića do kompleksnih aparata za lice, aparata za mezoterapiju, mezoporaciju, dermarolera, dermapena, aparata za tijelo, za kavitaciju, za uklanjanje tetovaža, ožiljaka od akni, kapilara i vena.
– To sve radimo u saradnji sa firmom iz Srbije koja je distributer njemačkih aparata – kaže Marinković.  
Podsjećamo, salon ljepote ,,Cacao” osnovao je 2012. godine bračni par Marija i Nemanja Čalija u Kragujevcu. Oni su učinili da se studio gradi na sinergiji „dva umijeća“ – Marijinog umijeća i profesionalizma u pružanju usluga vezanih za ljepotu i Nemanjinog poznavanja marketinga i organizacije poslovanja. ,,Cacao” je, tako, od samog početka uspostavljen kao poslovni koncept, sa jasnom namjerom da bude mnogo više od „zanatskog” salona u kojem se pružaju usluge – sa namjerom da postane zaokružen poslovni sistem.

This slideshow requires JavaScript.

B.R.
Foto: B. Šekularac