MODA PREPORUKA

IRINA ŠAJK: I ja sam živo biće, ne osuđujte me što nekad nisam dotjerana

Irina Šajk (Foto: Target Presse Agentur Gmbh/WireImage)

Ruska manekenka Irina Šajk priznala je da joj ponekad teško pada što je njen život pod budnim okom javnosti i da često osjeća grižu savjest kada je majčinstvo u pitanju.

Irina je prvi put pričala o tome kako se nosi sa slavom i da se često zaboravlja da je i ona samo obična žena kao i svaka druga.

Lijepa ruskinja je u vezi sa holivudskim zavodnikom Bredlijem Kuperom s kojim ima ćerku Leu.

-Želim da budem ono što jesam. Ne želim da me se osuđuju zbog toga što možda ne izgledam dotjerano.Nosim udobnu obuću i trenerke. I ja sam isto živo biće koje se ujutru probudi s hiljadu obaveza koje me čekaju. Zaista sam stroga prema sebi- priznala je manekenka, dodajući kako zna da nije jedina majka koja se tako osjeća.

-Svi prolazimo kroz to. Vrijeme prebrzo prolazi. Treba da nastojimo da živimo u trenutku”, kazala je Šajk koja je s glumcem Bredlijem Kuperom u martu 2017. godine na svijet dočekala ćerkicu Leu.

Irina Šajk – ,,Givenchy”

-Nijesam najbolja, ali radim na tome. Morate da se opustite i prestanete da budete strogi prema sebi. Mislim da zbog Instagrama i ostalih društvenih mreža ljudi stvore iskrivljenu, savršenu viziju. Ja, na primjer, uvijek objavljujem fotografije s posla na kojima izgledam besprekorno. Nikada nećete vidjeti fotografiju koju su snimili paparaci u moje slobodno vrijeme i nikada ne objavljujem svoj privatni život na Instagramu- rekla je manekenka, zaključivši kako realnost nije uvijek ono što vidimo.

Izvor: b92