MAGAZIN SLAJDER

PODGORICA: Indira Forza promovisala album ,,Valkira”, za Novu godinu nastupa u ,,Splendidu”

 

Nevjerovatna energija, mnogo dobrih vibracija, smijeh i atmosfera koja odavno nije viđena na sličnim događajama, obilježili su večerašnju promociju novog albuma ,,Valkira” hrvatske pjevačice Indire Forze. Indira Levak, koja sada nastupa pod imenom Indira Forza, nije krila oduševljenje zbog prilike da, u prelijepom ambijentu hotela Union, predstavi pjesme s novog albuma.

-Vi ste moj vjetar u leđa i sigurno ne bih bila tu gdje jesam da nije vas i moje publike. Lijepo je biti u Podgorici i u Crnoj Gori, jer su Crna Gora i Indira u velikoj ljubavi. ,,Valkira” je stigla! ,,Valkira” je divna priča! Uvijek sam se osjećala vatrenom, energičnom ženom koja je snažna, jaka i neustrašiva. Na albumu je 13 pjesama, a 12 sam potpisala ja kao autorka teksta  – kazala je Indira.

Snježana Jerković-Radočaj, generalna menadžerka pjevačice otkrila je novinarima da će Indira za doček Nove godine pjevati u bečićkom hotelu ,,Splendid Conference & SPA Resort”.

– Drago mi je da se album zove ,,Valkira” jer smo mi Crnogorke izuzetno razborite. Mislim da će svima koji dođu na doček Nove godine u hotel ,,Splendid” biti jako zanimljivo jer će upravo naša ,,valkira” biti glavna zvijezda večeri – otkrila je Maja Vukićević, PR menadžerka Montenegro Stars Hotel Group u sklopu koje posluje hotel ,,Splendid”.

Ona je kazala da su u ,,Splendidu” odlučili da ,,ubrzaju muzički ritam” pa će se na sceni 31. decembra Indiri pridružiti i Jelena Rozga.

– Zato se nadamo da će naši gosti iz Crne Gore i iz regiona koji će tradicionalno doći u hotel ,,Splendid” uživati u slavlju u kojem sve pršti od energije. Ovo je dokaz da nema slučajnosti, već samo podudarnosti. Jer, najbolji idu ruku pod ruku sa najboljima -kazala je Maja Vukićević.

Da će u ,,Splendidu” biti priređen pravi spektakl potvrdila je i pjevačica:

– Biće to, sigurno, luda noć! Kad ja pustim glas čućete nas sve do Podgorice!

A kako izgleda kada Indira ,,pusti glas” čuli su večeras gosti hotela ,,Union”. Otpjevala je tri numere sa novog albuma i nevjerovatnim glasovnim mogućnostima, te spontanošću u odnosu sa publikom, osvojila srca svih gostiju.

Iznenađenje za pjevačicu i njen tim bila je torta kojom su im uprava i osoblje hotela  poželjeli dobrodošlicu.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac