MAGAZIN PREPORUKA

Herceg Novi: Novogodišnji praznici uz Čorbu, Ćetkovića i Rozgu

Novljani i njihovi gosti Novu 2019. godinu dočekaće uz beogradsku rok grupu Riblja Čorba. Za razliku od ranijih godina, kada je centralna fešta bila na glavnom gradskom trgu, sada će bina biti postavljena u Omladinskom parku u Igalu.

-Opredijelili smo se za lokaciju koja može da primi više posjetilaca, a moći će da budu postavljene i advent kućice u kojima će zainteresovani privrednici moći da ponude hranu, piće, suvenire, sve što ide uz ovakve događaje- objašnjavaju iz Turističke organizacije.

Iz TO koja je organizator novogodišnjeg programa, navode da su pripremili višednevni program .

-Program će biti prilagođen različitim muzičkim ukusima, pa će doček Nove godine obilježiti hitovi Riblje čorbe, Jelene Rozge, Sergeja Ćetkovića, te nastupi Ljube Stankovića, kao i didžejeva- poručili su.

Program dočeka Nove godine počinje 30. decembra, kada će se za “zagrijavanje” i dobru atmosferu pobrinuti splitska pop pjevačica Jelena Rozga i pobjednik Pinkovih zvjezdica Ljuba Stanković. Za najmlađe istog dana u podne biće pripremljen interesantan program uz dječiju pozorišnu predstavu “Začarani Deda Mraz”.

Riblja Čorba i njihov frontmen Bora Đorđević,  čiji koncert na bini u Igalu počinje 31. decembra u 23 sata, uvešće posjetioce u “novo ljeto”, a kao predgrupa, od 21 sat nastupiće  “Light under the black mountain”.  Doček će, uz zvuke elektronske muzike, biti organizovan i na  Škveru, gdje će   31. decembra i 1. janura biti  i dnevne žurke uz nastup popularnih DJ.

Neće izostati ni, kako obećavaju iz TO, spektakularni vatromet.

Prvi dan Nove godine rezervisan je za nastup najveće domaće muzičke zvijezde, Sergeja Ćetkovića, čiji će koncert u Igalu početi u 21 sat. Prije njega nastupiće bend “Toć”.

Na putnom pravcu Herceg Novi-Trebinje,  sva vozila 30. i 31.decembra, kao i 1. januara, biće oslobođena plaćanja putarine od graničnog prelaza Sitnica do Herceg Novog.