MODA PREPORUKA

BAR – KOD SHOP PARFIMERIJE: Predstavljeni Dior make up noviteti

 

Poznati ,,Dior“-ov mejk ap artist Chris Nadziejewiec večeras je u parfimeriji ,,Bar-Kod Shop“ u Ulici ,,Ivana Vujoševića” u Podgorici  prezentovao Dior make up novitete i govorio o najnovijim trendovima u šminkanju.

Nadziejewiec je istakao koliko je za  svakog klijenta važna njega lica, jer bez njege šminka ne izgleda dobro, gubi se efekat.

– Za svaku ženu najvažnija stvar je puder koji izjednačava ten, maskara i, naravno, ruž za usne. Možete dodati još neke proizvode poput sjaja za usne, pojačivača usana ili baze za trepavice prije nanošenja maskare ili nešto za obrve. U suštini, za svaku damu, ako je riječ o esencijalima, to su puder, maskara i ruž-kazao je Nadziejewiec za MNE magazin.

On je prokomentarisao da je već treći put u Crnoj Gori i da je bio u prilici da se uvjeri kako su Crnogorke lijepe i njegovane žene.

Event-u je prisustvovala i trening menadžerka ,,Dior“-a Svetlana Maksimović koja je takođe pohvalila stil crnogorskih žena i kazala da je primijetila da se u Crnoj Gori dosta prate trendovi.

Gošće su bile u prilici da saznaju i detalje o ružu za usne ,,Dior Ultra Rouge” koji je, kako je rečeno, prvi ultra-nosivi, ultra-kolorantni i ležeran ruž za usne.

– ,,Ultra Rouge” je prvi ruž za usne koji se nosi kao tinta dok je u isto vrijeme ultra-ležeran. Jednostavna ideja nalazi se iza kompleksne inovacije sa više vrlina, uključujući svijetle nijanse sa polu-mat finišom, nevjerovatnom senzualnošću i hidratacijom koja traje 12 sati. ,,Ultra Rouge” dolazi u elegantnoj kutur kutiji, izrađenoj od ultra-modernog lakiranog crvenog metala koja slavi ovu boju. Dior donosi i ,,Dior Rouge Ink Lip Liner”, prvi tečni ruž za usne u olovci dostupnoj u 12 nijansi. Olovka pruža savršenu preciznost. Kada je nagnete na jednu stranu, ona popunjava usne. Ima visok nivo dugotrajnosti-do 12 sati sa izuzetnom postojanošću-rečeno je tokom prezentacije.

This slideshow requires JavaScript.

U kampanji ,,Ultra Rouge” zaštitno lice je Natali Portman koja oličava ,,Diorove” vrijednosti moderne visoke mode i savremene ženstvenosti današnjice.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac