PREPORUKA ZANIMLJIVOSTI

50+: Bez plastike izgledaju kao boginje

Plastična hirurgija i estetski zahvati su nužno zlo ili posledica nezdovoljstva i manjka sapomouzdanja. Iako su mnoge žene na domaćoj i svjetskoj sceni poklekle pred zahtjevima tržišta koje ih nerijetko agresivno primorava da zauvijek ostanu mlade i zategnute zarad posla, postoje i one koje su odlučile da Majka priroda uradi svoje. Ovo su ljepotice koje imaju 50 ili preko godina i nikad nijesu ništa radile sa svojim licem.

 

Mirjana Bobić Mojsilović, književnica i slikarka, ima 59 godina, najpozitivniji i najvedriji pristup životu što je čini vječno mladom.

 

Glumica Mišel Fajfer ima 60 godina, veoma uspješnu karijeru i lice boginje. Fajfer je napravila dugogodišnju profesionalnu pauzu kako bi se posvetila porodici i djeci. Iako važi za ljepoticu nikad sebe nije doživljavala kao fatalnu zavodnicu.

 

Glumica Danica Maksimović ima 65 godina i ono što je za svaku ženu najbitnije – stav.

 

Oskarovka Džesika Lang ima 69 godina i jednom prilikom je istakla da nije ni sanjala da će u sedmoj deceniji života biti profesionalno aktivnija nego na početku karijere.

 

Dubravka Mijatović (50) i dalje važi za jednu od najpoželjnijih srpskih glumica čiji humor i inteligencija ne prestaju da oduševljavaju domaću javnost.

 

Francuska glumica Žilijet Binoš (54) još na početku karijere je odlučila da ne želi da bude deo holivudske mašinerije.

 

Izvor: Žena.blic.rs