MODA PREPORUKA

MODNA KOMORA CRNE GORE: Održan prvi Delta City Make Up Days

Modna komora Crne Gore u saradnji sa šoping-molom Delta City, prošlog vikenda veoma uspješno je organizovala prvi sajam šminke kod nas – Delta City Make Up Days – manifestaciju koja ima za cilj promociju beauty brendova i profesionalaca u oblasti make up-a.

Ovaj događaj bio je namijenjen popularnim make up proizvodima, što je posebno obradovalo pripadnice ljepšeg pola, koje sve više ulažu u kvalitetnu šminku i šminkanje, što je naročito vidljivo u posebnim prilikama, kao što su proslave, vjenčanja, maturske večeri, ali i društvene mreže uopšte. U Crnoj Gori postoji znatan broj zastupnika svjetskih brendova iz oblasti šminkanja, a na manifestaciji su se predstavili: Alfaton Lekić sa Mesaudom-Milano, Ortus sa Deborom, Flormar, Avon,Oriflame, A-Cosmetics, Mil-Pop sa Gosh I Revlonom, Ben Nye i Evoline. Na događaju su bili prikazani najpoznatiji svjetski make up brendovi, ali i noviteti iz kozmetičke industrije.
Samo dešavanje uveličale su brojne poznate ličnosti i gostujući šminkeri kao što su:

Prezentacija brenda make up Mesauda Milano čiji je glavni uvoznik i distributer za CG kompanija Alfa Ton Lekić iz Podgorice je podržana od strane poznatih crnogorskih make up artist-a: Tomašević Milena, Alfa Ton Lekić škola šminkanja, Podgorica
Julija Đokaj, All by Julija, Podgorica Miloš Korboski, Unisex studio Miloš, Kotor. Sanja Krivokapić, Modni studio Đuro, Cetinje.

Od strane naših dugogodišnjih saradnika, čiji je izbor Make up Mesauda Milano.
Natalija Gluščević, Miss Montenegro 2018, Razić Marija, urednik i voditelj vikend izdanja Jutarnjeg programa RTCG, Nikolina Lončar Miss Montenegro 2012, Branka Stanić,  glumica, Olga Mitrović, tv producentkinja i blogerka, Kana Tomašević, blogerka i
Plamenac Milica, My dream atelier.

Ljubica Bulatović bila je gostujuća šminkerka Evoline Make Up-a, aTamara Bulatović za Gosh i Deborah Make Up.