ART SLAJDER

ROĐENDAN ZA PAMĆENJE: Gosti CentreVille Hotel & Experiences-a i The Living Room-a slavili uz koncert Nevene Božović

Drugi rođendan CentreVille Hotel & Experiences-a i The Living Room-a u Podgorici dugo će se pamtiti.
Gošća Nevena Božović u akustik verziji, sa gitaristom i klavijaturistom, priredila je predivan koncert koji je otvorila svojom numerom ,,Dangerous drug”. Uslijedile su Rijanina ,,Stay”, ,,Careless whisper” Džordža Majkla, da bi se opet vratila na još jednu svoju dobro poznatu numeru ,,Moja molitva”, a onda nastavila s pjesmom Robija Vilijamsa ,,Feel”. Ređali su se hit za hitom. Ispunjena je bila i želja iz publike, a glasila je – Lana del Rej ,,Blue jeans”.
– Slobodno pjevajte – pozvala je Nevena Božović  publiku.
A kada su zapjevali, onda je čarolija počela. Ređalo se horsko pjevanje muških i ženskih glasova u pjesmama ,,Bal”, ,,Simply the best”, ,,You shook me all night long”, ,,Dancing Queen”, ,,Libar” , ,,Ljube se dobri, loši, zli”, ,Valerie”, ,,Dance with somebody” i ,,Zlatni dan”. Svaku pjesmu pratile su ovacije i aplauz.
– Nadam se da ste uživali – kazala je Božović, a publika je nju i muzičare pozvala na bis.
U dogovoru s publikom otpjevala je Gibonijev ,,Libar”.
Menadžerka hotela Jelena Ognjenović kazala je da je sinoćnji događaj samo naznaka onoga što će nastaviti da se dešava u CentreVille-u i The Living Room-u.
– Ponosni smo na dvije godine uspješnog poslovanja. Zahvalna sam kako svom timu, koji nesebično pruža sve od sebe kako bismo bili ovdje gdje jesmo,  tako i svim gostima koji nam poklanjaju svoje povjerenje. Od samog početka ističem da je naš najveći uspjeh priznanje koje dolazi od naših gostiju. Činjenica da već dugo vremena nosimo titulu najboljeg hotela u Podgorici prema ocjenama sa TripAdvisora i Booking-a čini nas veoma srećnim, a ujedno nam predstavlja veliku odgovornost kako bismo se na toj poziciji održali i u budućnosti – istakla je Ognjenović.
Dodala je da je ovo savremen prostor, kojem priliče imena kakvo je Nevena Božović.
– Nevenu smo sa posebnom pažnjom odabrali, te njen talenat poklonili našim vjernim gostima – kazala je Ognjenović.
Pored novih smještajnih ponuda, zabavnih večeri, nastaviće, rekla je ona, da pružaju posvećenu uslugu i šire osjećanje drugog doma.
Ovaj urbani hotel, koji pretežno okuplja biznis klijentelu, za dvije godine postojanja ugostio je čak 60.000 gostiju iz cijelog svijeta.
Tokom rođendanske večeri bilo je upriličeno finale projekta #PeopleOfCentreVille gdje je sa posebnim projekcijama kroz The Living Room bio prikazan život gostiju hotela i lounge bar-a. Tokom proteklih nekoliko mjeseci gosti su sabirali svoje utiske iz omiljene dnevne sobe i iste plasirali na društvene mreže koristeći jedinstveni kriterijum #PeopleOfCentreVille.

This slideshow requires JavaScript.

B.R.
Foto: B. Šekularac

kud duga

One Response to ROĐENDAN ZA PAMĆENJE: Gosti CentreVille Hotel & Experiences-a i The Living Room-a slavili uz koncert Nevene Božović