DRUŠTVO PREPORUKA

PODGORICA: Zbog utakmice Crna Gora – Srbija ove ulice će biti zatvorene za saobraćaj

Foto: www.podgorica.travel

Tokom većeg dijela dana sjutra će za saobraćaj biti zatvorene ulice u centru Podgorice zbog fudbalske utakmice između reprezentacija Crne Gore i Srbije na podgoričkom Gradskom stadionu.

Iz Uprave policije napominju da će zbog utakmice koja počinje u 20.45 sati ulice u centru grada biti zatvorene za sve kategorije vozila.

-U vremenskom periodu od sedam sati do ponoći će za saobraćaj biti zatvorene: Ulica 19. decembra, kao i jedan dio Ulice Vaka Đurovića i dio Njegoševe ulice (djelovi ove dvije ulice koje vode ka gradskom stadionu), dok će u vremenskom periodu od 16sati do ponoći biti zatvoren dio Bulevara Ivana Crnojevića i to od raskrsnice sa Bulevarom Stanka Dragojevića do raskrsnice sa Ulicom Marka Miljanova. Takođe, od 16 sati do ponoći biće zatvorena i Ulica Slobode – kazali su iz Uprave policije.

Iz Uprave policije je rečeno da policija, ukoliko to bude bilo potrebno, može u ovom periodu za saobraćaj zatvoriti i druge ulice u centru Podgorice, a vrijeme zatvaranja u slučaju potrebe može biti i produženo.