MAGAZIN PREPORUKA

CENTREVILLE I THE LIVING ROOM: Proslava drugog rođendana 13. oktobra uz koncert Nevene Božović

CentreVille Hotel & Experiences i The Living Room u Podgorici proslaviće drugi rođendan u subotu, 13.oktobra.

Povodom drugog rođendana biće održan koncert Nevene Božović, koji će predstavljati poklon gostima koji su CentreVille-u poklonili svoje povjerenje. Koncert će početi u 21.30 sati, a ulaz je slobodan.

-Prošlo je dosta vremena od kad sam posljednji put nastupila u Podgorici. Radujem se druženju, jer, pored dobro raspoložene publike, uvijek sam lijepo dočekana i od strane medija. Jedva čekam da moji muzičari i ja zasviramo u CentreVille Hotel & Experiences – kazala je popularna pjevačica Nevena Božović.

Ovim koncertom biće najavljena sezona nastupa regionalnih imena u The Living Room-u.

Ovaj urbani hotel, koji pretežno okuplja biznis klijentelu, za dvije godine postojanja ugostio je čak 60.000 gostiju iz cijelog svijeta.

-Gosti hotela dolaze dominantno iz zemalja regiona. Nakon njih, najbrojniji su gosti iz Zapadne Evrope, Kine, Amerike i zemalja Bliskog Istoka. Kroz dvije godine rada, primijetili smo da imamo značajan broj gostiju, koji prilikom svakog boravka u Podgorici biraju naš hotel za svoj crnogorski dom. Na to smo posebno ponosni, zato što smo kroz dvije godine izgradili veliko povjerenje – saopštila je Jelena Ognjenović, menadžerka hotela.

CentreVille Hotel & Experiences je tokom dvije godine postojanja zavrijedio i nekoliko značajnih priznanja koja potvrđuju kvalitet usluge, prijatnost ambijenta i ljubaznost personala.

-Veoma nas raduje činjenica da smo preporučeni hotel u Podgorici na sajtovima kakvi su Booking.com i TripAdvisor.com. U svijetu putnika, ovakve reference su izuzetno značajne, zbog toga što su stečene direktno od gostiju koji su kod nas odsjeli, a tim prije su najobjektivnije. Uz to, ove godine smo osvojili i Haute Grendeur nagradu u 4 kategorije i to: Najbolji gradski hotel u Crnoj Gori, najbolji lifestyle hotel u Crnoj Gori, najbolji dizajn hotel u Crnoj Gori, najbolji novi hotel (manje od 3 godine postojanja) u Crnoj Gori – istakao je Milo Radonjić, PR i marketing menadžer hotela.

The Living Room lounge & dining bar, koji posluje u okviru hotela, izdvojio se kao omiljeno mjesto u Podgorici, a turistima se preporučuje kao lokacija koju ne smiju zaobići. U popularnoj „dnevnoj sobi“ za dvije godine postojanja organizovano je preko 150 zabava različitog karaktera – od DJ nastupa, preko modnih revija, izložbi, do koncerata.

-Kroz koncept The Living Room-a različitim performerima pružili smo platformu posredstvom koje su svoj rad predstavili posjetiocima kako hotela, tako i lounge bar-a. S tim u vezi, organizovali smo događaje koji su postali sinonim za kvalitet, udobnost i aktuelnost. Jedan od događaja na koji smo najponosniji je svakako prvi sajam viskija u Crnoj Gori koji postaje tradicionalan, pa ćemo ga organizovati i naredne godine – istakao je Dragan Grnović, f&b menadžer hotela.

Pored hotela CentreVille, i The Living Room je dobio 4 prestižna internacionalna priznanja koja dolaze od organizacije Haute Grandeur.

-The Living Room je od strane ove renomirane organizacije proglašen za restoran/bar sa najboljim koktel menijem u Crnoj Gori, najboljim jedinstvenim iskustvom u Crnoj gori, kao i restoran/bar sa najboljim zabavnim programom u Evropi i najboljim gourmet bifeom na globalnom nivou – dodao je Grnović.

Tokom rođendanske večeri biće upriličeno finale projekta #PeopleOfCentreVille, te će posebnim projekcijama kroz The Living Room biti prikazan život gostiju hotela i lounge bar-a. Tokom proteklih nekoliko mjeseci gosti su sabirali svoje utiske iz omiljene dnevne sobe, i iste plasirali na društvene mreže kojisteći jedinstveni kriterijum #PeopleOfCentreVille.

PR

One Response to CENTREVILLE I THE LIVING ROOM: Proslava drugog rođendana 13. oktobra uz koncert Nevene Božović