DRUŠTVO SLAJDER

OTVOREN NOVI SERVISNO-PRODAJNI CENTAR VUJAČIĆ COMPANY: Vizija razvoja porodične firme dobila puni smisao

Prigodnom svečanošću, uz prisustvo velikog broja zvanica, Vujačić Company je sinoć u Podgorici otvorila najmoderniji servisno-prodajni centar u regionu.

U novom servisno – prodajnom centru Vujačić Company, klijentima će se pružati lake servisne i vulkanizerske usluge za teretna vozila i građevinske mašine, usluge registracije i tehničkog pregleda, kao i prodaja guma za sve vrste vozila i mašina.

Vujačić Company je, prepoznajući značaj očuvanja porodičnog biznisa u sektoru koji zahtijeva veliki trud i rad, generacijski njegovala poslovnu etiku, i u crnogorskim okvirima ostala prepoznata kao kompanija koja se ističe kvalitetnom uslugom i proizvodima, ljubaznim i stručnim osobljem i velikom posvećenošću klijentima.

Izvršni direktor Vujačić Company, Aleksandar Vujačić, je naglasio da će ova firma i dalje insistirati na istim poslovnim principima i truditi se da svojim klijentima pruži što kvalitetniju uslugu.

-Prošlo je 47 godina od kada je naš otac, Uroš Vujačić, imao viziju razvoja porodične firme i kada je počeo sa radom. Ta vizija danas dobija svoj puni smisao i realizaciju. Osnovni principi na kojima smo decenijama gradili naš biznis su bili posvećenost kupcu, kvalitet i stručan rad. Zahvaljujući uspješnom poslovanju i nama lojalnim klijentima otvaramo novi servisno-prodajni centar i njime kompletiramo našu ponudu. Vjerujem da ćemo na taj način našim cijenjenim klijentima pružiti još kvalitetniju uslugu- kazao je Vujačić.

Miha Gmajnar, regionalni menadžer prodaje Continental Adria zahvalio se firmi Vujačić Company i istakao da otvaranjem centra ova kompanija unapređuje svoje usluge.

-Ovo je vaš dan – dan firme Vujačić Company! Imamo čast da sa Vujačić Company sarađujemo više od 10 godina i želim da istaknem da je ova kompanija jedan od naših najboljih partnera u regionu. Otvaranjem ovog centra, koji je izvrstan, Vujačić Company unapređuje svoje usluge- saopštio je Gmajnar.

Izvršni direktor Continetal-a za region, Piotr Zielak čestitao je Vujačić Company poželio uspjeh u daljem poslovanju.

-Kompanija Vujačić i Continental sarađuju već 10 godina, a investicija u novi servisni centar je investicija budućnosti – kazao je Zielak.

Vujačić Company je otvaranjem ovog objekta još jednom opravdala lidersko mjesto u ovom sektoru, vodeći računa o potrebama svojih klijenata.

Otvaranje je obilježio i bogat umjetnički program, pa su gosti, uživajući u zvucima Kvarteta Unique, imali priliku da razvoj kompanije gledaju kroz impresivnu umjetničku intervenciju Sand art Ane Kovanenko.

U zabavnom programu nastupila je grupa „Crveno i crno“.

This slideshow requires JavaScript.

(PR)
Foto: B. Šekularac